Berkley Hotel

Prêt-à-Portea: Όταν η υψηλή ραπτική συνάντησε την εκλεπτυσμένη γαστρονομία στο 5άστερο Berkeley hotel

Ένα σποτ στο Λονδίνο χαρίζει ένα fashionable ταξίδι στη γευσιγνωσία με έναν πρωτοποριακό τρόπο, μέσα από γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τον χώρο της μόδας.

Πράγματι, η υψηλή ραπτική μπορεί να συναντήσει σε ένα σταυροδρόμι την εκλεπτυσμένη γαστρονομία και μαζί να συνθέσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο κέντρο του Λονδίνου τα παραπάνω παίρνουν σάρκα και οστά καθώς με την πολύτιμη συμβολή του head pastry chef Mourad Khiat δημιουργήθηκαν μικρά και γλυκά έργα τέχνης που μπορούν να συνοδέψουν το τσάι των καλεσμένων αφήνοντας μια μοντέρνα και κυρίως... μοδάτη εσάνς στο τραπέζι.

Ο Mourad Khiat εμπνεύστηκε από μεγάλους οίκους μόδας και μέσα από τα υψηλής ραπτικής κομμάτια διάσημων designers που πέρασαν από τα catwalks, μεταξύ αυτών και οι Dolce & Gabbana, Prada, Ralph Lauren, δημιούργησε ένα «Cakewalk» που εμπνέει κάθε περαστικό, από κάθε γωνιά της γης.

Φωτογραφία: Instagram/ @the_berkeley

Στο πεντάστερο λοιπόν ξενοδοχείο «Bekeley» τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στις ξέγνοιαστες στιγμές με μυρωδάτα και πλούσια από μπαχαρικά τσάι. Όλα αυτά φυσικά δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς τα γλυκά και μπισκότα, μικρογραφίες των master pieces στην ιστορία των runways.

Η ολοκαίνουργια εκδοχή του Prêt-à-Portea αποτελεί μοναδική εμπειρία, όχι μόνο λόγω των μοναδικών και πρωτοποριακών σχεδίων αλλά και για τις γεύσεις τους.

Ένα από τα must -have κομμάτι του Mourad Khiat πάντως, αξίζει να πούμε πως είναι το καμηλό παλτό του οίκου Prada, χάρη στον head pastry chefέγινε μπισκότο.