Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Isabel Marant, Φωτογραφία: L'oreal
Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Isabel Marant, Φωτογραφία: L'oreal
ISABEL MARANT

Η σχεδιάστρια Isabel Marant αποκαλύπτει 6 μυστικούς κανόνες που ακολουθούν οι πιο stylish Γαλλίδες


H Γαλλίδα Isabel Marant είναι μια εμβληματική σχεδιάστρια μόδας που δεν σταματά να υμνεί τη γαλλική φινέτσα.

Εκτός όμως από αυτό, το επιχειρηματικό και ανήσυχο πνεύμα της προχώρησε και στο beauty κομμάτι καθώς συνεργάστηκε με την L'oreal Paris ετοιμάζοντας μια νέα συλλογή μακιγιάζ.

«Τα προϊόντα της συλλογής είναι ακριβώς αυτά που θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου», είπε η σχεδιάστρια σε συνέντευξή της στη Vogue.

H συλλογή της Isabel Marant αποτελείται από 5 προϊόντα: σκιά, μάσκαρα, κραγιόν, lip gloss και highlighter. Οπως τόνισε η σχεδιάστρια μόδας μια γυναίκα δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο για να υιοθετήσει το French girly look. 

«Ήταν ένα όνειρο μου να ασχοληθώ και με το μακιγιάζ και τις καινοτομίες του, προσφέροντας αυτή τη νέα σειρά που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ» ανέφερε η σχεδιάστρια για τη μεγάλη συνεργασία της.

Για την Isabel Marant, το παριζιάνικο look δεν έχει να κάνει με την τελειότητα που βλέπουμε στα social media. Αφορά κυρίως τη φυσική κομψότητα.

Η συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant αφορούν γυναίκες που είναι συνεχώς σε κίνηση. Η σχεδιάστρια μόδας προσέγγισε αυτή τη συλλογή μακιγιάζ με τον ίδιο τρόπο που σχεδιάζει τις ready-to-wear συλλογές της. 

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μοιράζεται τους 6 βασικούς beauty κανόνες που υιοθετούν οι Γαλλίδες. Αυτοί οι 6 κανόνες θα μάς χαρίσουν αυτή την ανεπιτήδευτη παριζιάνικη κομψότητα που λατρεύουμε στις συλλογές της Marant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you guessing what’s coming ? Double tap if you’re excited too! #lorealxisabelmarant #secretproject #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 14 Ιούν, 2018 στις 12:00 μμ PDT

1. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και αγκαλιάστε κάθε ατέλεια

Οι Γαλλίδες αγκαλιάζουν τις ατέλειές τους σε αντίθεση με τις Αμερικανίδες. Οταν είναι να πάτε κομμωτήριο, μην έχετε τα μαλλιά σας στην εντέλεια. Παίξτε λίγο μαζί τους και αφήστε τα ελεύθερα κάτω. Εγώ προσωπικά δεν πάω ποτέ κομμωτήριο.

2. Να τρώτε με χαρά και σύνεση και να απολαμβάνετε το φαγητό σας

Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Εάν φροντίζετε καλά τον εαυτό σας, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό κραγιόν ή κοκκίνισμα στα μάγουλα. Δεν χρειάζεστε πολύ μακιγιάζ όταν η βάση είναι καλή. Για μένα, αρχίζει με το μαγείρεμα  και με την ευχαρίστηση που νιώθω σε αυτό που τρώω. Είναι τα απλά πράγματα, πραγματικά, όπως μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, καλό λάδι ελιάς, ένα ωραίο βινεγκρέτ με χυμό λεμονιού και ένα τσίμπημα αλατιού. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τόσο πολύ για τη φροντίδα του δέρματος. Ξοδέψτε τα χρήματά σας για να φάτε ένα σωστό φαγητό. Μου αρέσει να πίνω χυμό καρότου. Οι βιταμίνες είναι εξαιρετικές για το μαύρισμα σας - δεν χρειάζεται καν να περάσετε χρόνο στον ήλιο.

3. Όταν μιλάμε για μακιγιάζ, τότε αφορά μόνο τη σωστή ισορροπία των προϊόντων.

Μου αρέσει το κραγιόν, ειδικά ένα λαμπερό κόκκινο σε συνδυασμό με ένα μεγάλο χαμόγελο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και να φωτίσετε το πρόσωπό σας εάν το δέρμα σας δεν είναι σε άριστη κατάσταση. Οι γήινες σκιές ματιών είναι εκπληκτικές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όταν έχετε μαυρίσει. Ποτέ μην βάφετε μάτια και χείλη μαζί. Πάντα να επιλέγετε ένα από τα δύο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are thrilled to announce our new collaboration with The Coolest Parisian Fashion Designer @isabelmarant #lorealxisabelmarant #secretproject #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 14 Ιούν, 2018 στις 3:00 πμ PDT

4. Κάντε την άσκηση ένα διαλογιστικό τελετουργικό.

Έχω άγχος στην καθημερινότητά μου και για μένα ο καλύτερος τρόπος να αποσυμπιεστώ είναι να κολυμπήσω. Είχα κάνει πολλή γιόγκα, αλλά βαρέθηκα να έχω κάποιον δίπλα μου που μου μιλούσε συνέχεια. Αγαπώ το κολύμπι γιατί μπορώ πραγματικά να ακούσω την εσωτερική μου φωνή. Προσπαθώ να κολυμπώ κάθε πρωί για μισή ώρα. Είναι εντελώς διαλογιστικό, και με κάνει να ξεχνάω όλο το άγχος μου και απλά επικεντρώνομαι στην αναπνοή μου.

5. Να μεγαλώνετε με χαρά και ευγνωμοσύνη

Δεν βάφω τα μαλλιά μου. Έχω γκρίζα μαλλιά. Θέλω να πω, αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να είστε νέοι για πάντα. Πρέπει να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας. Να τον αποδεχτείτε. Να χαμογελάτε, να είστε ευτυχισμένοι και να πάρετε ό, τι σας δίνει ζωή. Επικεντρωθείτε στα καλά μέρη και μην σκεφτείτε πάρα πολύ για τους κακούς. Πλαστική χειρουργική; Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. 

6. Βάλτε έλαιο λεβάντας στη μπανιέρα σας κάθε Σάββατο

Ποτέ δεν πάω σε σπα, γιατί δεν έχω χρόνο και μισώ όταν με αγγίζουν οι άνθρωποι στο πρόσωπο και το σώμα. Αυτό που κάνω, είναι κάθε Σάββατο πρωί, έχω το δικό μου σπα στο μπάνιο μου για μισή ώρα. Βάζω μια σταγόνα λεβάντας στη μπανιέρα και τρίβω ολόκληρο το σώμα μου με σαπούνι και σφουγγάρι. Μου αρέσει επίσης να κάνω μασάζ στα πόδια μου. Επίσης, κάνω τα νύχια και τα φρύδια μου μόνη μου. Το κάνω αυτό, γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get to know more about the French Fashion Designer @isabelmarant! Watch our first episode where she talks about Fashion #lorealxisabelmarant #secretproject

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις 15 Ιούν, 2018 στις 3:42 πμ PDT