Μαύρη, λευκή καμέλια ή κάτι πιο σπορ, χρωματιστό;  Τα νέα γυαλιά της CHANEL συναρπάζουν | 0 bovary.gr
Μαύρη, λευκή καμέλια ή κάτι πιο σπορ, χρωματιστό; Τα νέα γυαλιά της CHANEL συναρπάζουν | 0 bovary.gr
CHANEL SUNGLASSES

Μαύρη, λευκή καμέλια ή κάτι πιο σπορ, χρωματιστό; Τα νέα γυαλιά της CHANEL συναρπάζουν


Με την καμέλια σύμβολο του οίκου να πρωταγωνιστεί, καθώς γίνεται... γυαλί, η πρώτη γεύση από τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου της CΗΑΝEL εντυπωσιάζει. 

Στα ράφια των μπουτίκ του θρυλικού οίκου ανά τον κόσμο ήδη βρίσκονται τα δύο πρώτα σχέδια από την συλλογή γυαλιών ηλίου Ανοιξη-Καλοκαίρι 2017 της CΗΑΝEL. 

Τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο, ένα άκρως θηλυκό για τις γυναίκες που τολμούν και θέλουν να φορέσουν... δυο καμέλιες στα  μάτια τους και ένα ακόμη, πιο σπορ. Οχι κλασικό. Αλλά ιδιαίτερο. Σε χρώματα παστέλ αλλά και νέον.

Τα ιδιαίτερα αυτά γυαλιά με τα φύλλα καμέλιας βγαίνουν στα δύο πιο κλασικά χρώματα. Μαύρο και άσπρο. Συγκεκριμένα, είτε σε μαύρο, αδιαφανή σκελετό με επίσης μαύρους φακούς, είτε σε λευκό αδιαφανή σκελετό με ροζ φακούς. 

 

Το άλλο σχέδιο του οίκου, είναι ένα πιο ευκολοφόρετο γυαλί, όχι, όμως, και λιγότερο ιδιαίτερο. Σε πλήρη αντίθεση με αυτά με τις καμέλιες, εδώ ο σκελετός είναι διάφανος και οι γραμμές λιτές. Το χρώμα, όμως, έρχεται να κάνει τη διαφορά: Κίτρινο νέον, κόκκινο, μπλε, ροζ, πράσινο μήλο, χακί. Οι μεγάλοι φακοί των γυαλιών στα ίδια  χρώματα με τους σκελετούς. 

 

Αν αδημονείτε να τα φορέσετε μπορείτε να τα βρείτε ήδη στα ράφια των μπουτίκ της CΗΑΝEL.