Shutterstock
Aυτό το cozy πουλόβερ από τα Massimo Dutti είναι και ζακέτα -H έξυπνη αγορά του φθινοπώρου | 0 bovary.gr
Aυτό το cozy πουλόβερ από τα Massimo Dutti είναι και ζακέτα -H έξυπνη αγορά του φθινοπώρου | 1 bovary.gr

Aυτό το cozy πουλόβερ από τα Massimo Dutti είναι και ζακέτα -H έξυπνη αγορά του φθινοπώρου

Κάθε εποχή μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε την ομορφιά που κρύβεται σε κάθε ύφασμα, υφή και χρώμα.

Είναι μια πολύ δημιουργική διαδικασία η προσαρμογή του στιλ μας στις επιταγές της φύσης: αυτό δεν είναι απλά μια θετική σκέψη, αλλά μια θεώρηση για το στιλ που μπορεί να αλλάξει για πάντα την διάθεσή σας όταν βρίσκεστε μπροστά από την ντουλάπα σας και προβληματίζεστε για το τι θα φορέσετε στο ξεκίνημα της ημέρας. Αν έχετε ρούχα που αγαπάτε, διαλεγμένα με επιμέλεια, τότε ακόμα και οι πιο κρύοι μήνες του χρόνου, θα είναι για εσάς απολαυστικοί σε στιλιστικό επίπεδο.

Αν χτίσετε μια capsule warbrobe με κομψά και ευέλικτα κομμάτια, τότε ακόμα και πιο απαιτητικές ημέρες θα ρέουν με άνεση στις διαδρομές στην πόλη.

Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε και να σας προτείνουμε «έξυπνα» κομμάτια από την αγορά, με ιδιότητες που μπορούν να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

Για παράδειγμα, αυτό το cozy πουλόβερ από τα Massimo Dutti, δεν είναι μόνο πουλόβερ. Είναι και ζακέτα. Και εσείς αποφασίζετε με ποιον τρόπο θα τo φορέσετε. Το πουλόβερ σε απαλό ροζ χρώμα έχει στρογγυλή λαιμόκοψη και V γιακά (από την πλευρά των κουμπιών), κλείσιμο με κουμπιά μπροστά, μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα και τελειώματα σε ύφανση ριμπ.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια -all time classic- ψηλόμεση παντελόνα, το τζιν σας, ή με μια πλισέ φούστα που είναι ξανά hot το φετινό φθινόπωρο.

Βρείτε την ζακέτα-πουλόβερ από τα Massimo Dutti εδώ

Μassimo Dutti

Διαβάστε επίσης: Αυτό το φόρεμα από την limited συλλογή των Massimo Dutti συνδυάζει δύο hot τάσεις της σεζόν -Σοφιστικέ και επιβλητικό

Οι 7 τάσεις που θα δούμε το 2020 -Κατευθείαν από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου