Instagram @debrarapoport
Instagram @debrarapoport
70ΧΡΟΝΟ STYLE ICON

Debra Rapoport: Η 70χρονη που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των H&M είναι ένα είδωλο του στιλ


Σε μία εποχή που η μόδα αποκηρύσσει πεποιθήσεις χρόνων, αποτινάσσει από πάνω της όλα τα στερεότυπα και απελευθερώνεται, όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι.

Τα μοντέλα του σήμερα δεν υφίστανται επεξεργασία στις φωτογραφίες και εμφανίζονται με ραγάδες και κυτταρίτιδα.

Plus size, όπως η Αsley Graham, μοντέλα με λεύκη όπως η Winnie Harlow, καθημερινές γυναίκες που μοιράζονται το στιλ τους, οι fashionista κάθε ηλικίας (οι στιλάτες perennials στα social media είναι όλο και πιο πολλές), αποδεικνύουν πως όλοι έχουν θέση στην βιομηχανία της μόδας.

Όλοι όμως είναι καλεσμένοι και στο «πάρτι» της H&M. Mία από τις προσκεκλημένες και η Debra Rapoport.

Εκτός από ένα σύγχρονο είδωλο του στιλ και Ιnstagramer με περισσότερους από 26.000 followers, είναι πλέον και πρωταγωνίστρια της νέα καμπάνιας των H&Μ για τις γιορτές που έρχονται.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm) στις 14 Νοέ, 2018 στις 3:19 πμ PST

 

Η ιστορία της Debra είναι απίστευτη, αφού μόλις στα 50 της ανακάλυψε την καλλιτεχνική πλευρά της και στα 60 της, συνειδητοποίησε ότι ήταν απαραίτητο να καταρρίψει όλους τους άγραφους κανόνες για το πώς πρέπει να ντύνεται η γυναίκα σε κάθε ηλικία. Έτσι δημιούργησε το λογαριασμό της στο Instagram, για να αποδείξει πως στα 60 η ελευθερία να φοράς ότι θέλεις είναι ακόμα μεγαλύτερη και να εμπνεύσει τις γυναίκες της γενιάς της, αλλά και τις μικρότερες.

Η Debra είναι επίσης γνωστή για το σχεδιασμό ανακυκλώσιμων ρούχων και αξεσουάρ, αλλά και μέσα από το ντοκιμαντέρ «Advanced Style», με θέμα τη ζωή 7 γυναικών μεταξύ 62 και 95 ετών αφιερωμένων στον κόσμο της μόδας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm) στις 14 Νοέ, 2018 στις 7:35 πμ PST

 

Από τα ιδιαίτερα βραχιόλια και καπέλα, φτιαγμένα από χαρτόνια και χαρτιά υγείας, στο Ιnstagram, και από εκεί μοντέλο στην κεντρική σελίδα των H&M.

Το προσωπικό της στιλ εκκεντρικό, ζωηρό, ένα τολμηρό mix & match χρωμάτων και prints. Η Debra φοράει τις δημιουργίες της και λατρεύει το μακιγιάζ, που δίνει χρώμα στο γκρίζο των μαλλιών της.

 

 

Στην Χριστουγεννιάτικη συλλογή των Η&Μ, με όνομα «RSVP Yes To The Party» η παρουσία της είναι αισθητή, καθώς ποζάρει ανάμεσα στα νεαρά μοντέλα με τo πιο κομψό φόρεμα, με ασπρόμαυρα μοτίβα και γαλλικό μπερέ σαν Παριζιάνα.

Στο δεύτερο λουκ της εμφανίζεται με ριγέ σετ με πουκάμισο-παντελόνι και τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε κόκκινο. Κόκκινο όμως είναι και το κραγιόν της, το οποίο δεν αποχωρίζεται.

Στα Η&Μ όλοι είναι καλεσμένοι στο πάρτι. Όσο για την Debra, την λατρέψαμε!