Swarovski
Swarovski
SWAROVSKI

Nέα συλλογή ρολογιών Swarovski 2018 -Απ’το διαχρονικό στο trendy


Η καινοτομία, η δεξιοτεχνία και το μοντέρνο στυλ τα βασικά χαρακτηριστικά της Swarovski– εμπλουτίζουν τη συλλογή ρολογιών για το 2018.

Όπως εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin:

«Η συλλογή αντανακλά τον βαθμό στον οποίο η επωνυμία τιμά τη φιλοσοφία ‘λάμψη για όλους’, προσφέροντας ρολόγια με πολλά και ποικίλα στυλ, από το διαχρονικό έως το trendy, για κάθε προσωπικότητα και για κάθε περίσταση.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύουμε ότι το στυλ και η τεχνογνωσία μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον πιο λαμπερό τρόπο».

Μοντέρνα και ευέλικτη, η συλλογή αναμειγνύει σύγχρονα σχέδια με την αριστοτεχνική κατασκευή του κρυστάλλου της Swarovski, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να φορά ρολόγια ως βασικό αξεσουάρ στις καθημερινές της ενδυματολογικές επιλογές, προκειμένου να αναδείξει ή να συμπληρώσει διακριτικά την εμφάνισή της.

Το βασικό ρολόι της συλλογής, το λαμπερό CRYSTAL LAKE, στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω στον καρπό που το φορά.

Το εντυπωσιακό καντράν αποτελεί την επιτομή της τεχνογνωσίας της Swarovski. Τοποθετημένο μέσα σε μια κομψή και μίνιμαλ κάσα και κατασκευασμένο από ένα μόνο κρύσταλλο ζαφειριού, αντανακλά το φως σαν την επιφάνεια μιας γαλήνιας λίμνης, καθιστώντας το μοντέλο αυτό must για κάθε γυναίκα που θέλει να τραβά την προσοχή.

Το ρολόι που εγγυημένα προσδίδει ιδιαίτερη κομψότητα στα σύνολα τόσο για το γραφείο όσο και για το Σαββατοκύριακο είναι το OCTEA LUX.

Εκτός από τη θηλυκή γραμμή του, διαθέτει μια χαρακτηριστική πολυεδρική κρυστάλλινη στεφάνη που προσθέτει διακριτική κομψότητα σε κάθε σύνολο. Διαφορετικά, εάν θέλετε μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, διατίθεται επίσης σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό τόνο και μπλε λουράκι από γνήσιο δέρμα.

 

Άλλη μια νέα προσθήκη στην εμβληματική σειρά Octea είναι το ρολόι OCTEA NOVA, το οποίο προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας χάρη στο μεταλλικό μπρασελέ σε στυλ Milanese. Το στοιχείο που πραγματικά τραβά την προσοχή είναι η αστραφτερή κρυστάλλινη στεφάνη, διακοσμημένη με 68 έξοχα φιλοτεχνημένες έδρες, καθώς και το γυαλί που είναι κατασκευασμένο από ένα μόνο κρύσταλλο ζαφειριού.

Tο ρολόι ERA JOURNEY, τέλειος συνδυασμός ενός εκλεπτυσμένου χρονογράφου με το σπορ στυλ, υπέστη μια λαμπερή αναβάθμιση στο πνεύμα της σεζόν, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό τόνο, διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski και δερμάτινο ρουμπινί λουράκι.

Το ρολόι CRYSTALLINE PURE είναι ιδανικό για την περίοδο των γιορτών και διατίθεται αυτήν τη σεζόν με κάσα σε διαχρονικό στυλ και χρυσό σαμπανί τόνο, η οποία περιέχει περίπου 850 κρύσταλλα σε απόχρωση ροζ χρυσό και συνδυάζεται με σκούρο γκρι λουράκι από γνήσιο δέρμα.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, η οποία περιλαμβάνει από τολμηρά έως αβίαστα κομψά σχέδια, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι μπορεί να αναδείξει ένα σύνολο με ξεχωριστές πινελιές λάμψης, αλλά και να προσδώσει μιαν άψογη τελική, διακριτική πινελιά για να διασφαλίσει ένα λαμπρό αποτέλεσμα σε κάθε περίσταση.