Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

«Ποιo είναι το κατάλληλο μποτάκι για εμένα που έχω «γεμάτες» γάμπες;» -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Αν σε βρίσκω σε φάση μη εορταστική ακόμα, είμαστε κοντά. Η αρχή Δεκέμβρη με έχει βρει στο τρέξιμο, ενώ το στόλισμα έχει μεταφερθεί για τις δέκα του μήνα.

Οι ερωτήσεις αφορoύν αρκετά το καθημερινό ντύσιμο που θεωρείται πια και ως πιο σημαντικό.

Η καθημερινότητά μας μπορεί να διανθιστεί με ένα πιο προσεγμένο ντύσιμο κοντά στο στιλ μας.

Βέβαια η καθημερινότητα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και από τα μικρά όμορφα πράγματα που κάνουμε για τους εαυτούς μας, για φίλους και γιατί όχι.. και αγνώστους.

Περιμένω και τις γιορτινές σας ερωτήσεις που θα τους δώσω προτεραιότητα για ευνόητους λόγους.

ΒΝ. Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να συνδυάσω το Oversized πουλόβερ με μίντι φούστα με πιέτες; 

Τα δικά μας παιδιά οι Combo Knitwear έχουν oversized πουλόβερ σε πολύ καλές τιμές! Ετοιμάσου να βρεις αυτό που ψάχνεις για την πλισέ φούστα σου.

 

Έχω πάρει ένα φουσκωτό μαύρο μπουφάν, από αυτά που ψιλογυαλίζουν. Τι τσάντα κρατάμε με τέτοια μπουφάν; Πολύ θα ‘θελα μια απάντηση από εσάς : ) Margarita

Τα φουσκωτά μπουφάν είναι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό μπορώ να φανταστώ από τη δεκαετία του 1990. Με τωρινή μόδα τα υπερμεγέθη, η μητέρα μου τελικά ήταν πολύ μπροστά που μου αγόραζε δύο νούμερα μεγαλύτερα (γιατί θα μεγάλωνα και άλλο... στα 14) παρά την γκρίνια μου για χρόνια ότι ήμουν σαν πατατούφης. Συνδύασε τα με μια iconic τσάντα των 90s λοιπόν, χεριού.

 

 

Καλησπέρα, Είμαι η Πελαγία (το καλλιτεχνικό Πέλη). Μου αρέσουν οι φούστες μέχρι το γονάτο, τα ποδιά μου, βέβαια, δεν είναι και πολύ αδύνατα. Τι καλσόν να βάλω; Μου αρέσουν πολύ τα οπάκ. Εσύ τι λες;

Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλη Πελαζί; Συνονόματη, αν και δεν μπορώ πια τα οπάκ, αν λειτουργούν για εσένα το καταλαβαίνω. Είναι γεγονός ότι λεπταίνουν το πόδι αλλά θα σου πρότεινα τις φούστες κάτω από το γόνατο που λεπταίνουν το πόδι. Οι φούστες ως το γόνατο θέλουν λεπτά πόδια και λίγο ύψος ή τακούνι. Μην κάνουμε την ζωή μας πιο δύσκολη! Οι μίντι και οι μίνι είναι πιο ασφαλείς για τα μεσογειακά σώματα.

 

Αγαπητή Πελαγία,

Καλησπέρα. Εδώ και δύο χρόνια ψάχνω ένα κλασικό μαύρο μποτάκι, που να είναι καθημερινό μεν αλλά σικάτο δε. Και ενώ βλέπω τόσο όμορφα σχέδια, έχω το εξής θέμα. Στο τελείωμα τους είναι στενά και ενώ δεν έχω χοντρό πόδι, έχω λίγο γεμάτες γάμπες και δείχνουν σχεδόν όλα άσχημα! Έχεις κάποια ιδέα για μποτάκι με λίγο φαρδύ τελείωμα; Δεν μου αρέσουν τα πολύ στρογγυλεμένα...

Ευχαριστώ πολύ! Με εκτίμηση.

Μαρία

Μαρία μου σου έχω εδώ το ιδανικό! Δες το size για να διαλέξεις το σωστό μέγεθος. Το συγκεκριμένο το αγαπώ και είναι στα must buy μου (έρχονται Χριστούγεννα ). Δες προσεκτικά τα χρώματα! Ειδικά το μπορντό και το γκρι!

 

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

Διαβάστε επίσης:

Οι μοναδικές μπότες που πρέπει να αγοράσεις στις ενδιάμεσες εκπτώσεις -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει

Πώς να ντυθείς οικονομικά στο γραφείο με ρούχα που μοιάζουν ακριβά -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει