Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra στην ελληνική αγορά και ανακοίνωσε τα Xiaomi Masterclass με την υποστήριξη της Leica
Xiaomi
01|05|2024 15:26
SHARE
XIAOMI

Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra στην ελληνική αγορά και ανακοίνωσε τα Xiaomi Masterclass με την υποστήριξη της Leica


Την περασμένη Τρίτη 23 Απριλίου, με την παρουσία συνεργατών της, στελεχών του λιανικού εμπορίου και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, η Xiaomi, μια από τις κορυφαίες εταιρείες smartphone στον κόσμο, παρουσίασε στην ελληνική αγορά το Xiaomi 14 Ultra, το πιο ισχυρό και εντυπωσιακό smartphone που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα, σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica.

Σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά, όλοι οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στον ειδικό χώρο “Ploes”, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συσκευή και να μάθουν για τις απίστευτες φωτογραφικές της δυνατότητες μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων δράσεων, κάθε μια από τις οποίες αναδείκνυε τις διαφορετικές λειτουργίες του Xiaomi 14 Ultra.

Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στον επαγγελματικό σύστημα των τεσσάρων καμερών της με φακούς Summilux, οι οποίοι προσφέρουν, μεταξύ άλλων, εκπληκτική εμβέλεια εστίασης από 12mm σε 120mm, καθώς και έναν υπέρ-μεγέθη  αισθητήρα μιας ίντσας LYT-900 για εκπληκτική διάχυση φωτός.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Xiaomi ανακοίνωσε τη διοργάνωση των Xiaomi Masterclass supported by Leica που θα είναι διαθέσιμα μέσα από τα επίσημα προφίλ της εταιρείας στα social media. Πρόκειται για μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο με βασική θεματική την «Αυθεντικότητα» και εστιάζουν στο φωτογραφικό ενδιαφέρον που έχουν οι Κυκλάδες λόγω του φωτός και του τοπίου. Το υλικό για τα μαθήματα φωτογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε στην πανέμορφη Τήνο με αποκλειστικό εργαλείο λήψης το Xiaomi 14 Ultra και αποτελείται από εικόνες, βίντεο και πορτρέτα που αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιότητες της κάμερας του κορυφαίου αυτού κινητού.

Τα γυρίσματα έγιναν σε συνεργασία με την Leica Akademie Greece και με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον καταξιωμένο καθηγητή φωτογραφίας, Βασίλη Μακρή.

Οι καλεσμένοι της Xiaomi ήταν οι πρώτοι που παρακολούθησαν το trailer των Masterclass και έμαθαν λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία αυτή από τους συντελεστές της εταιρείας καθώς και από τον Βασίλη Μακρή που ήταν παρών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Johnson Zhao, Country Manager της Xiaomi στην Ελλάδα, απεύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες για τη παρουσία και τη στήριξη τους προς την Xiaomi, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε τη σημασία της ελληνικής αγοράς για την εταιρεία καθώς και την συνεχόμενη άνοδο της σε προϊοντικές κατηγορίες όπως τα wearable, τις έξυπνες οικιακές συσκευές και τα tablet.

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies, ευχαρίστησε την Xiaomi για την άρτια συνεργασία που έχουν εδώ και χρόνια οι δυο εταιρείες.

Η Φιόρη Παπαναστασίου, Marketing Leader της Xiaomi για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Βουλγαρία, Ουκρανία, Σκανδιναβία και Βαλτική δήλωσε: «Η κυκλοφορία του Xiaomi 14 Ultra στην Ελλάδα ήταν ένα γεγονός που πολλοί περίμεναν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε εκτενώς όλες τις δυνατότητές του στους φίλους και συνεργάτες μας. Η αγάπη του κόσμου για τα προϊόντα μας, πάντα μας ωθεί να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε όλα όσα αναζητούν οι άνθρωποι ώστε να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη μέσα από την τεχνολογία. Στόχος μας ήταν να ετοιμάσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καλεσμένους οι οποίοι, μέσα από τη διάδραση, ήρθαν σε επαφή με τα μυστικά και τις λειτουργίες του Xiaomi 14 Ultra».

Tα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.





SHARE