shutterstock
shutterstock
INGLOT & J.LO

Η Inglot και η JLo μας συστήνουν τα νέα Liquid Lipsticks και τη Viva Las Lashes Mascara


Η εκθαμβωτική Jennifer Lopez σε συνεργασία με την INGLOΤ, εμπνεύστηκαν για ακόμα μία φορά τα πιο λαμπερά makeup προϊόντα για τη νέα σεζόν!

Απόκτησε χείλη που σαγηνεύουν με τα νέα Liquid Lipsticks, σε 4 μοναδικές αποχρώσεις και βλέμμα που καθηλώνει με τη Viva Las Lashes Μascara και μην αφήσεις κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σου!

Διακριτικά nude ή αισθησιακά bold Liquid Lipsticks; Όποια και αν είναι η επιλογή σου, η υπέροχη συλλογή των Liquid Lipsticks καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και τις περιστάσεις.

Σε 4 εκπληκτικές αποχρώσεις -Bellísima, Pasión, Vamos και Vino- η συλλογή αντανακλά το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της Jennifer.

Προσφέροντας μεταξένια απαλότητά, ματ τελείωμα και επαναστατική θρεπτική φόρμουλα, τα νέα Liquid Lipsticks θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου τη φετινή σεζόν!



Αφού επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση Liquid Lispstick, απογείωσε το look σου με έντονες βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας τη Viva Las Lashes Mascara. Διαθέτει φόρμουλα εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και ειδικά συστατικά, δίνοντας όγκο στις βλεφαρίδες σου και έντονο βλέμμα που διαρκεί για ώρες. Το βουρτσάκι ακριβείας εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή κατά μήκος των άνω και κάτω βλεφάρων, δημιουργώντας καμπυλωτές και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Είναι αδιάβροχη και σταθερή, με έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.



Do it like Jennifer και γίνε το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε σου εμφάνισή!

#JLOxINGLOT #ShareMyINGLOT