Το CATRICE Advent Calendar #DIY είναι γεμάτο εκπλήξεις φέτος τα Χριστούγεννα | 0 bovary.gr
Το CATRICE Advent Calendar #DIY είναι γεμάτο εκπλήξεις φέτος τα Χριστούγεννα | 0 bovary.gr
CATRICE

Το CATRICE Advent Calendar #DIY είναι γεμάτο εκπλήξεις φέτος τα Χριστούγεννα


Οι μέρες πριν τα Χριστούγεννα είναι γεμάτες με υπέροχες στιγμές που μας κάνουν χαρούμενους και μας βάζουν σε εορταστική διάθεση – περνάμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, ψήνουμε μπισκότα και περιπλανιόμαστε στις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Και φυσικά δεν λείπουν τα μικρά και μεγάλα δώρα που κάνουν λίγο πιο όμορφη την αναμονή μας μέχρι τα Χριστούγεννα. Και είναι τόσο όμορφο να κάνετε τους αγαπημένους σας να χαμογελούν βλέποντας τα δώρα που τους έχετε ετοιμάσει.

Το CATRICE Advent Calendar #DIY είναι γεμάτο εκπλήξεις και αποτελεί το ιδανικό δώρο για την καλύτερή σας φίλη, την αδερφή, τη μητέρα σας, αλλά και για όλες όσες θέλουν να δοκιμάζουν τα τελευταία trends και αγαπούν τα καλλυντικά και τα γιορτινά look.

Το κουτί με τον καλαίσθητο σχεδιασμό περιλαμβάνει 24 must προϊόντα CATRICE στο κανονικό τους μέγεθος, όπως και 24 χάρτινα τσαντάκια σε 4 διαφορετικά σχέδια και 24 χρυσά αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ένα προσωποποιημένο Advent Calendar.
Στις εκπλήξεις περιλαμβάνονται μία υψηλής ποιότητας παλέτα για το πρόσωπο, τα δημοφιλή βερνίκια νυχιών ICONails Gel Lacquers και πολλά ακόμη εντυπωσιακά και μοναδικά προϊόντα.

Συμβουλή: εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά προσωποποιημένο Advent Calendar, απλώς προσθέστε μερικά δικά σας χαριτωμένα ή αστεία μηνύματα, γλυκά ή άλλα μικρά δώρα. Και εάν σας αρέσει τόσο πολύ το Advent Calendar, μπορείτε πάντα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!

Ετοιμαστείτε για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου – Καλά Χριστούγεννα από την CATRICE!