The Body Shop: Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης με τη νέα Christmas gift collection | 0 bovary.gr
The Body Shop: Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης με τη νέα Christmas gift collection | 0 bovary.gr
15|11|2018 16:30
SHARE
THE BODY SHOP

The Body Shop: Φέτος τα Χριστούγεννα, αφεθείτε στη μαγεία της φύσης με τη νέα Christmas gift collection


Φέτος τα Χριστούγεννα, η The Body Shop έχει σκοπό να κάνει κάτι διαφορετικό: Να δώσει έμφαση στη φύση και στο περιβάλλον.

Η The Body Shop πάντα πίστευε πως ο αγώνας για τη διατήρηση των φυσικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους. Είναι γεγονός ότι το να περνάμε χρόνο στη φύση μας προσγειώνει, ενισχύει την σωματική και την πνευματική μας ευεξία και μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια. Σε αυτό συγκλίνουν τόσο τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών όσο και οι ανερχόμενες τάσεις με επίκεντρο την ευεξία, όπως το ιαπωνικό «shinrin-yoku» (ή «forest bathing»), μία θεραπευτική πρακτική που περιλαμβάνει το να περνάμε χρόνο είτε στο δάσος είτε σε άλλους ανοιχτούς χώρους με δέντρα για να αποκομίσουμε τα οφέλη που μας προσφέρει η επαφή με τη φύση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατοικεί σε αστικά κέντρα μέχρι το 2050, ενώ προβλέπεται ότι έως τότε 230 εκατομμύρια εκτάρια δασικών εκτάσεων θα έχουν εξαφανιστεί αν δεν δράσουμε άμεσα. Επομένως, είναι για όλους μας πιο σημαντικό από ποτέ να προστατεύουμε το περιβάλλον και να επανασυνδεθούμε με τη φύση.

Η νέα Christmas gift collection της The Body Shop είναι εμπνευσμένη από το μαγευτικό χειμερινό τοπίο του δάσους και σαγηνεύει τις αισθήσεις με τα πιο αναζωογονητικά αρώματα της φύσης και τις πιο υπέροχες υφές.

Επιπλέον, μας προτρέπει να ανταποδώσουμε κι εμείς στη φύση λίγη από την αγάπη που μας χαρίζει απλόχερα, αναζωογονώντας μας σωματικά αλλά και πνευματικά. 

Φέτος τις γιορτές, με κάθε μικρή ή μεγάλη αγορά από τα καταστήματα The Body Shop, στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασών σε Αγγλία και Αρμενία που ανέρχονται σε πάνω από 10 εκατ. τ.μ. Έτσι, η εταιρία στηρίζει την World Land Trust και τον νέο της συνεργάτη, την The Woodland Trust UK, στο πλαίσιο του προγράμματός της World Bio-Bridges Mission. 

Με υπέροχες και χρωματιστές συσκευασίες, εμπνευσμένες από την βλάστηση και τα ζώα του δάσους, η νέα Christmas gift collection της The Body Shop θα σας μαγέψει!

Ανακαλύψτε μερικές από τις εκπλήξεις που κρύβουν τα πακέτα περιποίησης: