Beautiful Belle: Νέο άρωμα από την Estée Lauder | 0 bovary.gr
Beautiful Belle: Νέο άρωμα από την Estée Lauder | 0 bovary.gr
BEAUTIFUL BELLE

Beautiful Belle: Νέο άρωμα από την Estée Lauder


Εκθαμβωτικό. Ανατρεπτικό. Ανέμελο.

Η Estée Lauder παρουσιάζει το Beautiful Belle, ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στη ζωή και τον έρωτα. Αντανακλώντας τη μαγεία του έρωτα – τις πρώτες αμήχανες στιγμές της έλξης, τον κατεγιστικό ρομαντισμό και την «αιώνια υπόσχεση» - το Beautiful Belle είναι ένα υπέροχο, πλούσιο floral oriental άρωμα, που που δεν ξεχνιέται ποτέ, όπως ακριβώς και η γυναίκα που το φοράει.

Το άρωμα

Το Beautiful Belle αντιπροσωπεύει την παιχνιδιάρικη διάθεση της ερωτεύσιμης σύγχρονης γυναίκας, που ανατρέπει τους κανόνες. Το Beautiful BELLE αντανακλά την λάμψη της σύγχρονης θηλυκότητας. Παραπέμπει σε μία αξέχαστη σύγχρονη ιστορία αγάπης, και το εθιστικό floral oriental άρωμα αναδύεται σε ξεχωριστά κεφάλαια που διηγούνται μια ιστορία ευτυχίας, ρομαντισμού και αποπλάνησης, στοιχεία που αποπνέει αυτό το σαγηνευτικό signature άρωμα. 

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ – Νότες Κορυφής:  Ανακαλύψτε την ευτυχία της νέας αγάπης. Ευτυχία που αναβλύζει. Μια ευτυχία αναζωογονητική και μεταδοτική. Το «1ο κεφάλαιο» σπινθηροβολεί με τις λαχταριστές και χυμώδεις νότες του Lychee, συνοδεύοντας μια μοναδικά αναπάντεχη ανατροπή. Ονειρεμένα Ροδοπέταλα, Άνθη Αχλαδιάς και η παιχνιδιάρικη φρεσκάδα της Μιμόζας αποτυπώνουν το άρωμα ενός μπουκέτου από χιλιάδες λουλούδια που πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί την  ίδια αίσθηση με εκείνη του σκιρτήματος,της μαγευτικής πρώτης στιγμής που ερωτεύεσαι. 

 

Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ – Μεσαίες Νότες: Από το βάθος της ιστορίας, ξεκινάει η μαγεία. Η αποκορύφωση του πάθους, ο απόλυτος έρωτας. Μια ανθοδέσμη ανθίζει στο «20 κεφάλαιο» αποκαλύπτοντας έναν χαρισματικό συνδυασμό από μεθυστικά άνθη  Πορτοκαλιάς και Γαρδένιας, που προκύπτει από την πρόσχαρη και φυσική φωτεινότητα της συν-απόσταξης. Μια διαδικασία που αιχμαλωτίζει το εξαίσιο άρωμα των δύο συγκεκριμένων λουλουδιών, συνδυάζοντας τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά τους και δημιουργώντας το αποκλειστικό συστατικό για την Estée Lauder. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα οσφρητική υπογραφή απαράμιλλης εμπειρίας. Αυτό το εξαιρετικό συστατικό περιβάλλεται από βελούδινες νότες από τα Πέταλα Τουμπερόζας, προσδίδοντας ακόμα περισσότερες διαστάσεις λάμψης, πλούσιας σύνθεσης και θηλυκότητας.

 

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ – Νότες Βάσης: Μια τόσο δυνατή αγάπη, που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Η ιστορία ολοκληρώνεται με την αξέχαστη και πλούσια oriental υπογραφή. Η δύναμη της αληθινής και αιώνιας αγάπης αποτυπώνεται με τις απόλυτα ανατολίτικες νότες από Ambrox, από το πολυτελές Orris Absolute και την συμφωνία του Blush Suede, που αναδεικνύουν την πιο σαγηνευτική και ανατρεπτική έκφανση του αρώματος. Εθιστικό Marzipan Musk προσδίδει μια αισθησιακή πινελιά. Ένα άρωμα βαθύ. Παντοτινό. Όμορφο.

 

 

 

Η Ανατρεπτική Νύφη

Με την πρώτη της εμφάνιση σε καμπάνια αρώματος, η Grace Elizabeth είναι η Beautiful Belle. Ρομαντική, ανέμελη και με μια δόση πρόκλησης μας δίνει τον ορισμό της όμορφης σύγχρονης νύφης. Για αυτήν, η αγάπη ανατρέπει όλους τους κανόνες. Αλλάζει το πώς νιώθει, το πώς φαίνεται, το πώς αλληλεπιδρά με τον κόσμο. Η αγάπη ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή της. Μεταμορφωμένη από την λάμψη, την αγάπη, τις απεριόριστες δυανατότητες του μέλλοντος. Ο κόσμος της ανήκει.

Η ταινία και η καμπάνια για το Beautiful Belle ενσαρκώνουν την ουσία της ανεξάρτητης νύφης του σήμερα. Εμπνευσμένη από τους αιώνιους κανόνες της αγάπης και του ρομαντισμού – αλλά με μια μοντέρνα ματιά, αυτή η καμπάνια βασίστηκε σε όραμα του Matthew Parr, Senior Vice President, Global Creative, της Estée Lauder, ενώ σκηνοθετήθηκε και φωτογραφήθηκε από την Floria Sigismondi στο Los Angeles, στην Καλιφόρνια.

 

Το μπουκάλι

Το μπουκάλι του αρώματος  Beautiful Belle, συμβολίζει επίσης αυτή τη μεγάλη ιστορία αγάπης. Κοιτώντας από ψηλά την κρυστάλλινη κορυφή του μπουκαλιού αποκαλύπτεται ένα ζευγάρι χρυσές βέρες, το αιώνιο σύμβολο αγάπης. Κομψές, κυματιστές πτυχώσεις, που παραπέμπουν σε ουρά νυφικού, προσθέτουν μια απροσδόκητη υφή στο λαμπερό, αέρινο γυάλινο μπουκάλι. Ο συνδυασμός πολυτελών στοιχείων, όπως το χρυσαφένιο χρώμα του αρώματος, το λαμπερό γυάλινο μπουκάλι και οι κομψές  πτυχώσεις παραπέμπουν στο πολύτιμο μέταλλο που αντιπροσωπεύει την αιώνια ομορφιά.

#LoveBreaksAllRules