Zara
Zara
ΖARA

Κρατηθείτε! Αυτά τα Χριστούγεννα τα Zara κυκλοφορούν την must συλλογή κραγιόν


To αγαπημένο μας, ισπανικό fashion brand μόλις έκανε μία ανακοίνωση που θα φέρει χαρά και έξτρα χρώμα στα πρόσωπα όλων των θαυμαστριών του.

Τα Zara ανακοίνωσαν την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας σειράς καλλυντικών πριν τα Χριστούγεννα.

Η συλλογή μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τα look που δημιούργησε για την χειμερινή καμπάνια η διάσημη make up artist Pat-McGrath και φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel.

Και τα Zara ακολουθούν τα βήματα άλλων μεγάλων brands όπως το Topshop και λανσάρουν την δική τους make up συλλογή, που φαίνεται ότι θα γίνει γρήγορα πολύ δημοφιλής.

Η συλλογή περιλαμβάνει κραγιόν ματ αλλά και σε υγρή μορφή, με πλούσιο και σταθερό χρώμα.

To brand μιλά για την ιδέα πίσω από την τολμηρή κίνηση, υπογραμμίζοντας ότι τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και σε λογικές τιμές.

«Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της δημιουργίας, τα Zara ζήτησαν την εξειδικευμένη γνώση αλλά και την καθοδήγηση μερικών από τους πιο σπουδαίους, έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς».

Οι μακράς διάρκειας ready-to-wear αποχρώσεις, σχεδιασμένες στo L.A. και κατασκευασμένες στην Γαλλία, περιλαμβάνουν τολμηρά, πλούσια κόκκινα, μοβ και καφέ που είναι ιδανικά για τον χειμώνα και τα πιο εντυπωσιακά glam look των γιορτών.

Zara
Zara

Η συλλογή με όνομα «Zara Ultimatte» θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Δεκεμβρίου αποκλειστικά online.

12 ματ κραγιόν και οκτώ ματ liquid lipstick θα πωλούνται μεμονωμένα, ενώ επιλεγμένες αποχρώσεις έρχονται σε lιmited edition γιορτινή συσκευασία, Ultimatte Trio Set, η οποία θα περιλαμβάνει ένα από το κάθε είδος και επιπλέον ένα ταιριαστό μολύβι χειλιών, όλα αυτά μέσα στην πιο κομψή makeup bag.

Δεν βλέπουμε την ώρα να τα δοκιμάσουμε. Τα προϊόντα για τα χείλη θα κοστίζουν λιγότερα από 12 ευρώ και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνουν ανάρπαστα.

Zara
Zara
Zara
Zara