shutterstock
shutterstock
FESTIVE NAILS

2+1 προτάσεις για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου


Διανύουμε τον μήνα του χρόνου όπου η υπερβολή είναι must.

Μπορούμε να ξεφύγουμε από τα όρια του κλασικού και του safe στην εμφάνισή μας και να υιοθετήσουμε την πιο festive μας διάθεση.

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που απαιτεί να φορέσουμε τα καλά μας από την κορυφή έως... τα νύχια. Έχουμε την διάθεση να τολμήσουμε στην εμφάνισή μας όλα όσα δεν τολμήσαμε τις προηγούμενες ημέρες του χρόνου, γιατί σκεφτόμασταν μήπως είναι too much.  

Οποιαδήποτε υπερβολή στο στιλ, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα, στο μανικιούρ μας ταιριάζει: αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να δείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση, τότε θα επιλέξουμε τον «ασφαλή» δρόμο... το μανικιούρ.

Metallic ή glitter nails συνδυάζονται άψογα με denim style, με ένα κλασικό, κομψό outfit αλλά και με τις γιορτινές επιλογές μας. Προσθέτουν αυτή την festive πινελιά που είναι απαραίτητη!

Οι επιλογές για φέτος είναι 3.

Νύχια σε μεταλλικές αποχρώσεις/Metallic Nails

shutterstock
shutterstock

Αν πρέπει να επιλέξουμε δύο κλασσικές μεταλλικές αποχρώσεις τότε αυτές είναι το χρυσό και το ασημί. Ωστόσο για τις πιο τολμηρές, ένα εντυπωσιακό κόκκινο ή ακόμη και πιο μοντέρνες αποχρώσεις όπως μπλε και πράσινο είναι ιδανικές επιλογές για να μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων.

Σχέδια με στρας/Nail Art

 

shutterstock
shutterstock

Οποιαδήποτε απόχρωση επιλέξετε μπορείτε να της δώσετε festive διάθεση με διακριτικά σχέδια από στρας, σε κάποια νύχια σας. Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν που έχει κάνει έντονη την εμφάνισή της από το φθινόπωρο και τα it girls την προτιμούν. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που επιλέγουν η βάση να είναι βαμμένη με διάφανο βερνίκι και σε κάθε νύχι να έχουν διαφορετικό σχέδιο.

Το κλασσικό κόκκινο/Red Nails

shutterstock
shutterstock

Είναι ένα από τα χρώματα που χαρακτηρίζει τις γιορτινές ημέρες. Το κλασσικό κόκκινο βερνίκι έχει την τιμητική του το μήνα Δεκέμβριο. Επιλέγουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει και υιοθετούμε το απόλυτο festive, glam manicure style. Αν θέλετε να ξεφύγετε δοκιμάστε τη matte εκδοχή του ή κάνετε γαλλικό με λευκό και κόκκινο ή ακόμα και το ανάποδο γαλλικό.