Shutterstock
Shutterstock
PARTY LOOK

Nα τι θα φορέσεις στα πάρτι των γιορτών αν έχεις βαρεθεί τα φορέματα


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας πιάνει ανυπομονησία και ασυγκράτητος ενθουσιασμός.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και οι στολισμοί, το shopping και η αναζήτηση του τέλειου δώρου για τους αγαπημένους μας είναι όλα αυτά που έρχονται και μας αλλάζουν την διάθεση.

Αν αναζητούσατε ένα outfit για τις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις που να μην είναι πάλι φόρεμα, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Για εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό υπάρχουν εξίσου κομψές και glam επιλογές που εντυπωσιάζουν. Είτε δεν είστε λάτρεις των φορεμάτων ή απλά δεν αντέχετε τα γυμνά πόδια τον χειμώνα, τα κοστούμια και οι φόρμες τις σεζόν φτιάχτηκαν για εσάς. Αν ψάχνατε κάτι εξίσου elegant, αυτά τα κομμάτια αποπνέουν πολυτέλεια χωρίς να φωνάζουν ρεβεγιόν.

Blazer και παντελόνες από luxurious υφές και σαγηνευτικές αποχρώσεις, τα πιο στιλάτα σετ, αλλά και jumpsuit και playsuit είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία πρόσκληση που να αναγράφει Dress Code: Festive. Ολα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Αυτά είναι τα ωραιότερα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε στα party των γιορτών.

GABRIELA HEARST Blazer, net-a-porter

GABRIELA HEARST Pants, net-a-porter