Shutterstock
Shutterstock
DARK BLONDE

Οι hair stylists συμφωνούν -Aυτό είναι το απόλυτο χρώμα μαλλιών του χειμώνα


Δεν υπάρχει κανόνας που να υπαγορεύει νέο χρώμα μαλλιών κάθε σεζόν.

Ωστόσο, οι ξανοιγμένες από τον ήλιο άκρες δείχνουν λίγο παράταιρες αυτή την εποχή του χρόνου.

Αυτή είναι η στιγμή που oι ξανθές πρέπει να σκεφτούν μερικές πιο σκούρες τούφες που θα χαρίσουν διάσταση. Οι hair stylists φαίνεται να συμφωνούν πως το σκούρο ξανθό, σε όλες του τις εκδοχές είναι το χρώμα του χειμώνα.

Το ίδιο προτείνουν και στις καστανές που θέλουν περισσότερη διάσταση και ένα εντυπωσιακό λουκ, elegant στην πιο ψυχρή παλέτα. Το καλύτερο είναι πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να παίξετε με το σκούρο ξανθό.

Δεν θα ξέρετε ποιον να διαλέξετε. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις νέες αποχρώσεις dark blonde που περιλαμβάνονται στο φάσμα του «bronde» και είναι hot.

Ορισμένες έρχονται με τα πιο λαχταριστά ονόματα που ανοίγουν την όρεξη. Είτε λοιπόν είστε ήδη ξανθές και έχετε βαρεθεί τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για συντήρηση, είτε καστανές που θέλετε να δώσετε φως, εδώ θα βρείτε το καινούργιο σας χρώμα.

1. Mushroom Blonde

Η νέα τάση με όνομα εμπνευσμένο από τα μανιτάρια έρχεται σε σταχτί-μπεζ τόνους και είναι ιδανική για τις καστανές.

2.Blonde Roast

Μεταλλικές λάμψεις παντρεύονται με τη ζεστασιά μιας κούπας καφέ.

 

 

3. Fall Cooldown

Το καλύτερο για να φρεσκάρετε τα μαλλιά του καλοκαιριού. Οι ειδικοί συνδυάζουν ένα σταχτί, ανοιχτό καφέ στις ρίζες, με περλέ στις ήδη ανοιχτές άκρες και το αποτέλεσμα δείχνει κομψό και φυσικό.

 

 

4. Bailey's Irish Cream Hair

Οι hair experts συνιστούν αυτή την απόχρωση σε όσες έχουν ανοιχτή προς μεσαία επιδερμίδα ή στις φυσικές -όχι πολύ σκούρες-καστανές

 

 

 

5. Chocolate Chip Cookie

Από το πλούσιο καστανό στους χρυσαφένιους τόνους. Αυτό το trend έχει την ικανότητα να δείχνει όμορφο και φυσικό με το πέρασμα του χρόνου.