shutterstock
shutterstock
OLIVIA PALERMO

Αυτό το βερνίκι επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της η Olivia Palermo


Αναμφισβήτητα  Olivia Palermo έχει εντυπωθεί για τα καλά στο μυαλό μας ως η απόλυτη fashionista.

Λίγο το αριστοκρατικό παρουσιαστικό της, λίγο οι υπέροχες εμφανίσεις που μας χαρίζει κάθε φορά -προσωπικά θεωρώ άψογη κάθε της εμφάνιση.

Και η ίδια προσέχει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στη εμφάνισή της, από την κορυφή έως τα νύχια. Το χτένισμα, το μακιγιάζ, τα περιποιημένα της άκρα και φυσικά οι στιλιστικές της επιλογές αποτελούν έμπνευση. Την παρατηρούμε πάντα και κρατάμε στο μυαλό μας items κλειδιά, πώς να τα συνδυάσουμε για τα αναδείξουμε. Με τι χτένισμα ταιριάζει ένα mini φόρεμα, σε μία πρωινή εμφάνιση, τι μακιγιάζ απογειώνει ένα total monochromatic look και ποια αξεσουάρ προσθέτουν αυτή την extra stylish πινελιά.

Αυτή τη φορά όμως κάνουμε focus στα άκρα της Olivia Palermo και συγκεκριμένα στο μανικιούρ της. Και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η ίδια προτιμάει το απόλυτο femme fatale χρώμα, το πιο κλασσικό, εντυπωσιακό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ τους.

Ο λόγος για το κλασσικό κόκκινο, το οποίο η Olivia το επιλέγει σε όλες της εκδοχές του. Από το ανοιχτό πορτοκαλοκόκκινο, το girly που μοιάζει με φούξια, μέχρι το σκούρο burgundy. Σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της, η Olivia λέει ναι στα κόκκινα νύχια, επιλέγοντας κοντά, τετραγωνισμένα, με στρογυλεμένες γωνίες.

shutterstock
shutterstock

Δεδομένου ότι πλησιάζουμε στις γιορτές, αξίζει να αναφέρουμε ότι το κόκκινο βερνίκι είναι το ιδανικό χρώμα για τα νύχια μας. Εντυπωσιακό, απόλυτα femme fatale, που αναδεικνύει τη θηλυκότητα που κρύβουμε μέσα μας.
 

shutterstock
shutterstock

Αν προτιμάτε τις σκούρες αποχρώσεις, επιλέξτε το χρώμα του κρασιού, ενώ για πιο festive style στο μανικιούρ σας πείτε ναι σε ένα κόκκινο βερνίκι που περιέχει strass!


Essie, Hear me Aurora