Αυτό είναι το top makeup product που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας το 2018 | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το top makeup product που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας το 2018 | 0 bovary.gr
BLUSH IT!

Αυτό είναι το top makeup product που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μας το 2018


Αν κάνουμε ένα mini flashback μερικούς μήνες πίσω, θα θυμηθούμε ότι το ρουζ ήταν ένα προϊόν που είχαμε στο εκεί περιθώριο και τη θέση του είχε πάρει το bronzer και το highlighter.

Ωστόσο ήδη από το φετινό καλοκαίρι του 2018, το ρουζ έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και μάλιστα αποτελεί βασικό προϊόν της βάσης.

 Αν αναζητάτε ένα προϊόν να αναβαθμίσετε το beauty look αυτή τη σεζόν, επενδύστε στο ρουζ. Πείτε ναι στην τεχνική του Double Blush, η οποία ουσιαστικά μιμείται τις φυσικές σκιάσεις της επιδερμίδας. Αρχικά χρησιμοποιείτε κρεμώδες ρουζ, σε ροζ ή κοραλί απόχρωση-βρείτε τι σας ταιριάζει- το απλώνετε το κατά μήκος των ζυγωματικών και στη συνέχεια δουλεύετε από πάνω powder blush σε μία ζεστή, φυσική απόχρωση για να δώσετε βάθος και ένταση στο αποτέλεσμα.


Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, αναζητάμε σε κάθε makeup look, από το πιο έντονο μέχρι το πιο απαλό, fresh and healthy look. Με άλλα λόγια το καφέ και το nude δίνει τη θέση του σε ροδαλές αποχρώσεις του ροζ και του κοραλί. Τα ρουζ σε κρεμώδη υφή, γίνονται ακόμα πιο περιζήτητα, αφού ενισχύουν την ενυδατωμένη όψη που αναζητάμε. 

Ποια απόχρωση ωστόσο να επιλέξουμε... ροζ ή κοραλί;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα, ροζ ή κοραλί;

Ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε τη σωστή επιλογή είναι να ακολουθήσετε τον απλό κανόνα που θέλει τις καστανές, με σταρένια επιδερμίδα στο κοραλί και τις ξανθές, με ανοιχτή επιδερμίδα στο ροζ.
Αν πάλι θέλετε μόνες σας να δείτε τι σας ταιριάζει, επισκεφθείτε καταστήματα ομορφιάς, δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ και παρατηρήστε σε φυσικό φως ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.



ESTÉE LAUDER, Pure Color Envy Sculpting Blush-Lovers Blush

Δοκιμάζουμε τις πιο ψυχρές αλλά και τις θερμές, βγαίνουμε στο φως του ήλιου, φωτογραφιζόμαστε, ρωτάμε γνωστούς και καταλήγουμε σε αυτό που χαρίζει υγιή όψη.

Επίσης ποια υφή να επιλέξω; 

Και τα δύο ρουζ  έχουν τη θέση τους στο γυναικείο νεσεσέρ. Το ρουζ σε powder υφή, απλώνεται σε στεγνή επιδερμίδα-δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας-και δουλεύεται με πινέλο από τα κόκκαλα των ζυγωματικών μέχρι τα μήλα. Από την άλλη τα κρεμώδεις εφαρμόζονται ακόμα και σε ενυδατωμένη επιδερμίδα, όπου η κρέμα ή το foundation δεν έχει καν στεγνώσει, στο κέντρο των μήλων. Τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορούμε να τα απλώσουμε ακόμα και με τα δάχτυλά μας.


Maybelline Dream Touch Blush, Mauve

Extra Tip: Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τη στρογγυλή μεριά του beauty blender σου για να απλώσεις το ρουζ. Είναι σχεδιασμένο και γι αυτή τη χρήση!