instagram @giannetos
instagram @giannetos
27|11|2018 16:00
SHARE
TOP BUN

O Δημήτρης Γιαννέτος μάς δείχνει το must-have hairstyle της σεζόν-Στα υπέροχα μαλλιά της Maria Menounos


Είναι δύο από τους πιο αγαπημένους μας followers.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Maria Menounos μας ταξιδεύουν καθημερινά μέσα από τα stories στις ΗΠΑ και μας δίνουν μια μικρή γεύση από την πολυάσχολη καθημερινότητά τους.

Κάνουμε zoom, παίρνουμε ιδέες από τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο και προσπαθούμε να υιοθετήσουμε τα hairlooks που προτείνει στο δικό μας στιλ. Ένα από αυτά που μας εντυπωσίασε είναι το top bun που δημιούργησε στη στενή του φίλη και κουμπάρα, Maria Menounos.

To top bun είναι ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του 90' και σήμερα το βλέπουμε ξανά να πρωταγωνιστεί.

Η πρόταση του hairstylist  είναι να έχουμε καλά ισιωμένα, μακριά μαλλιά, να πιάσουμε τα μισά πάνω και να αφήσουμε μερικά τουφάκια να πέσουν φυσικά στο πρόσωπό μας. Αυτή η λεπτομέρεια είναι η πινελιά που δίνει sexy, νεανικό χαρακτήρα στο χτένισμα.

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορούμε να το επιλέξουμε για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Η Maria Menounos σε συνεργασία με τον hairstylist/makeup artist Δημήτρη Γιαννέτο απογείωσε το συγκεκριμένο χτένισμα με ένα smokey look σε γήινες αποχρώσεις.

Tips για να πετύχουμε το sexy top bun της Maria Menounos

Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε το συγκεκριμένο χτένισμα είναι να ισιώσουμε καλά τα μαλλιά μας. Επιλέγουμε το κατάλληλο εργαλείο styling-πιστολάκι ή πρέσσα-και δουλεύουμε τούφα, τούφα.

Ιδανικά έχουμε εφαρμόσει αρχικά ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες, το οποίο είναι και κατά του φριζαρίσματος. Αφού τελειώσουμε με το ίσιωμα, δίνουμε όγκο στις ρίζες με τη βοήθεια hairspray και πιάνουμε το πάνω μέρος των μαλλιών μας, σε χαλαρό στιλ.

Αφήνουμε τα μπροστινά τουφάκια να πέσουν φυσικά στο πρόσωπό μας ή αν χρειαστεί τραβάμε εμείς μερικά με τις άκρες των δαχτύλων μας.