Zara
Zara
UGLY JUMPERS

H «άσχημη» τάση στα πουλόβερ είναι η νέα εμμονή των Zara -Preppy και σοφιστικέ


Τα πλεκτά πουλόβερ είναι, εκτός από απαραίτητα για το κρύο και πολύ κομψά.

Οταν έρχεται η στιγμή να διαλέξουμε, συνήθως επιλέγουμε ένα μονόχρωμο ζιβάγκο ή με V ντεκολτέ. Όμως τα στιλ είναι πολλά περισσότερα.

Οι Βρετανίδες αγαπούν ένα συγκεκριμένο τύπο από κασμίρ και μαλλί που έχει μεγάλη ιστορία και το φορούν όλοι, από τον Πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τα It Girls της Bρετανίας, όπως και η Αlexa Chung. Εχει συνδεθεί με τον όρο «nerd» και για πολλούς ανήκει στα άσχημα trends.

Τα Zara ωστόσο φαίνεται πως έχουν εμμονή με τα Fair Isle jumpers, στην Ελλάδα γνωστά ως ζακάρ πλεκτά. Φαίνεται πως τα πλεκτά με την ιδιαίτερη τεχνική έχουν την δική τους στιγμή ανάμεσα στις τάσεις και τα κορίτσια της μόδας τα φορούν με κάθε δυνατό συνδυασμό.

Πολύχρωμα σχέδια πάνω σε πουλόβερ και ζακέτες χαρίζουν cosy αίσθηση και 70s-80s στιλ, ενώ είναι ιδανικά για τον χειμώνα.

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του αγαπημένου μας brand Zara θα βρείτε πολλές κομψές εκδοχές του στιλ που διχάζει με την αισθητική του.

 

Τα Scandi girls τα αγαπούν με μίντι φούστες με χρώμα. Εμείς είμαστε υπερ τους και θα τα φορέσουμε με τζιν και μπότες τον χειμώνα για να υποδεχτούμε το κρύο όπως του αρμόζει. Μέσα στα πιο ζεστά και cool chic σύνολα.

Αυτά είναι τα ωραιότερα ζακάρ πλεκτά από τα Zara.

Zara 25,95 EUR

Zara 29,95 EUR

Ζara 25,95 EUR

 

Zara 35,95 EUR

Zara 29,95 EUR

Zara 25,95 EUR

Zara 22,95 EUR