Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
26|03|2018 13:29
SHARE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CATRICE

Μεγάλος Διαγωνισμός: Η Bovary και η Catrice κάνουν δώρο σε 10 τυχερές ένα φανταστικό σετ με 7 νέα προϊόντα


Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και η ανανέωση δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό παραπάνω.

Πριν καλά καλά το καταλάβουμε η παλέτα του μακιγιάζ έχει αλλάξει και πιο ζωηρά, φωτεινά, γλυκά, χαρούμενα χρώματα κάνουν «επίθεση» στο νεσεσέρ μας.

Έλα στη μεγάλη μας παρέα!

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του bovary.gr σε συνεργασία με την πιο fun και μοδάτη εταιρία καλλυντικών, την Catrice και κέρδισε ξεχωριστά δώρα για το μακιγιάζ αυτής της άνοιξης.

Η Catrice συνδυάζει ιδανικά την ομορφιά με τη μόδα μέσα από καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που αποτυπώνουν όλες τις νέες τάσεις απευθείας από τα catwalk.

Όλα τα trends στο μακιγιάζ είναι εδώ.

5 τυχερές και οι 5 κολλητές τους θα κερδίσουν από ένα πλήρες σετ με τα τοπ προϊόντα make up της νέας συλλογής της Catrice για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018.

Το δώρο περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα, για να μπορείς να δημιουργήσεις με αυτά ολόκληρο το λουκ σου και να εντυπωσιάσεις.

Πλούσιο χρώμα, φυσική λάμψη, μαλακές υφές που περιποιούνται το δέρμα είναι μόνο μερικά από αυτά που χρειάζεσαι για το καθημερινό και όχι μόνο μακιγιάζ σου και θα ανακαλύψεις μέσα στο πακέτο της Catrice.

Για εσένα που θες κάθε στιγμή να λάμπεις και να αισθάνεσαι το μακιγιάζ σου πάντα φρέσκο και φυσικά ενημερωμένο. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε το φανταστικό δώρο.

Πώς; Πάτησε ΕΔΩ για να πας στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook. Εκεί ακολούθησε τα βήματα και μπορεί να είσαι εσύ και μία κολλητή σου, 2 από τις 10 τυχερές του διαγωνισμού!

- Instant glam eyeshadow palette

-HD liquid coverage precission concealer

-24h lashes to kill – instant volume mascara ultra black

- Prisma chrome lipstick 050

-Galactic highlighter drops

-2in1 base & top coat

-Spectralight effect nail lacquer

Kαλή επιτυχία!!!