Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε, Νοέμβριος 2018/ Φωτογραφία: AP Images
Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε, Νοέμβριος 2018/ Φωτογραφία: AP Images
ROYAL CHRISTMAS

Η ανατρεπτική φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της


Λίγες ημέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και σε πολλές γωνιές του κόσμου η ατμόσφαιρα έχει το ίδιο, γιορτινό άρωμα.

Οι ευχές είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των λαμπερών ημερών του χρόνου: άλλοτε προφορικές, άλλοτε αποτυπωμένες σε κάρτες, άλλοτε σε διαδικτυακή μορφή.

Στη δημοσιότητα, ήρθε η κάρτα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας για τις φετινές γιορτές, συνοδεύομενη από μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια ποζάρουν με τις κόρες τους, την 13χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και την 11χρονη πριγκίπισσα Σοφία σε ένα «ανατρεπτικό» καρέ, μιας και το χαλαρό ύφος της φωτογραφίας ξεφεύγει από τα «στιλιζαρισμένα» και αυστηρά royal οικογενειακά πορτρέτα.

Η οικογένεια ποζάρει με φόντο το φυσικό κάλλος: το φωτογραφικό κλικ έγινε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε κατά την επίσκεψη της οικογένειας στις Αστούριες (σσ. αυτόνομη κοινότητα της βορειοδυτικής Ισπανίας).

Η οικογένεια εύχεται «με στοργή και με τις καλύτερες ευχές της» για τις γιορτές: στη συγκεκριμένη φωτογραφία ποζάρει στο Εθνικό Πάρκο Picos de Europa, ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία.

H βασίλισσα Λετίθια στην εν λόγω εμφάνισή της είχε επιλέξει έναν casual chic συνδυασμό που εκφράζει την ευελιξία του προσωπικού της στιλ: ένα λευκό πουκάμισο, μπεζ παντελόνι και sneakers και μια δερμάτινη τσάντα χιαστί.

Η royal χριστουγεννιάτικη κάρτα δημοσιεύτηκε στο Twitter και αρκετοί διαδικτυακοί χρήστες έσπευσαν να την συγκρίνουν με την κάρτα του 2017. 

H φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα
H φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας στην φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα

Δείτε την δημοσίευση στο Twitter: 

Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας το 2017. Είναι φανερό ότι η φωτογραφία που είχε επιλεγεί για την κάρτα απέπνεε επισημότητα και όχι casual διάθεση (όπως η φετινή φωτογραφία της κάρτας).