Η μικρή Γκλόρια θέλει τη βοήθειά μας, Φωτογραφία: lamiareport.gr
Η μικρή Γκλόρια θέλει τη βοήθειά μας, Φωτογραφία: lamiareport.gr
12|12|2018 15:48
SHARE
Η ΜΙΚΡΗ ΓΚΛΟΡΙΑ

Η μικρή Γκλόρια που συγκίνησε την Ελλάδα -Πώς θα βοηθήσουμε όλοι την τυφλή μαθήτρια


Η μικρή Γκλόρια έγινε γνωστή τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο από τη συμμετοχή της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Ράχες Φθιώτιδας.

Με τη βοήθεια των συμμαθητριών της παρέλασε χαμογελαστή και συγκίνησε, καθώς πάσχει από πλήρη απώλεια όρασης.

Η μικρή Γκλόρια δεν γεννήθηκε τυφλή, αλλά έχασε την όρασή της εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο Αλόπη – Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών πήρε πρωτοβουλία με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της μικρής Γκλόρια αποφάσισε να αναλάβει δράση προκειμένου να αποκατασταθεί ιατρικά η όραση του παιδιού.

Η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου.

Πρωτοβουλία για ιατρική αποκατάσταση μαθήτριας με πλήρη αδυναμία όρασης

Αξιότιμοι,

Προσφάτως έγινε ευρέως γνωστό, μέσω σχετικών δημοσιευμάτων με εικόνες από την παρέλαση στις Ράχες του δήμου Στυλίδας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, πως στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας φοιτεί ένα κοριτσάκι με πλήρη αδυναμία όρασης, συνέπεια βαρύτερης πάθησης.

Με αξιέπαινη προσπάθεια των γονέων, των συμμαθητών, της διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου η φοίτηση και κατ’ επέκταση η ένταξη της μικρής Γκλόρια στην καθημερινότητα, παρόλες τις δεδομένες δυσχέρειες, εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Ο Σύλλογός μας, με την σύμφωνη γνώμη των γονέων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την συνολική επαναξιολόγηση της κλινικής κατάστασης του παιδιού και την μέριμνα για την όποια ιατρική θεραπεία συστηθεί, προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα βελτίωσης της υγείας του παιδιού.

Στο παραπάνω πλαίσιο κάνουμε έκκληση για την οικονομική συνεισφορά οποιουδήποτε φορέα, ιδρύματος, εταιρείας ή/και μεμονωμένου προσώπου προκειμένου να καταστεί εφικτή η συγκέντρωση των απαιτούμενων κονδυλίων. Ιδιαιτέρως παρακαλούμε ιατρικά κέντρα ή/και νοσοκομεία να αναλάβουν τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω σχετική πληροφόρηση παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6936755334, 6932442814, 6977222459.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Φλώρος
Πρόεδρος ΔΣ
Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών Αλόπη