Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτογραφία: NDP photo agency
Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

Βερόνικα Δαβάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Παπαδημητρίου -Χαρισματική και όμορφη


Η σχέση αυτή μετράει αρκετό καιρό, αλλά την έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ταλαντούχος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου συνδευόμενος από την όμορφη ηθοποιό και τραγουδίστρια Βερόνικα Δαβάκη, απόλαυσαν το πρόγραμμα του Γιάννη Κότσιρα και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ακτή Πειραιώς. 

Για πολλά χρόνια, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης ήταν σε σχέση με την Φωτεινή Δάρρα, αλλά πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. 

Η Βερόνικα Δαβάκη ντυμένη στα κόκκινα κάθισε στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημητρίου και ο φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν σε κοινή τους βραδινή έξοδο. 

Η πολυτάλαντη και χαρισματική Βερόνικα Δαβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η αγάπη της για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που την έφερε κοντά με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. 

Στην Αθήνα ήρθε στα 17 της σαν φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Παράλληλα, σπούδαζε κλασικό τραγούδι, πιάνο και θεωρία μουσικής.

Το 2007 πέτυχε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και το 2012 έγινε δεκτή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Εχει παίξει σε πολλά θεατρικά και έχει τραγουδήσει και πολλές μουσικές σκηνές. 

«Όλα με οδηγούσαν, όσο ξένα και αν ήταν με την Τέχνη, όλα, μα όλα, με έπαιρναν από το χέρι για να με πάνε πιο κοντά στο Θέατρο και τη Μουσική» έχει δηλώσει σε συνεντευξή της στην εφημερίδα Βραδυνή.

NDP photo agency
NDP photo agency
.Ιβάν Σιτάιλο-Δανάη Μπάρκα-Βερόνικα Δαβάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency
.Ιβάν Σιτάιλο-Δανάη Μπάρκα-Βερόνικα Δαβάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency

Δείτε στο βίντεο να τραγουδάει:

Η Βερόνικα Δαβάκη έκανε πριν λίγους μήνες το ντεμπούτο στην ελληνική δισκογραφία με τη διασκευή του αρμένικου τραγουδιού «Αmbedz Gorav». 

Η ενορχήστρωση του τραγουδιού «Σκανταλιάρικο» είναι του Δημήτρη Παπαδημητρίου.