Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

90s glamour -H Bίκυ Καγιά έλαμψε κυριολεκτικά στο show του Βασίλη Ζούλια με απαστράπτουσα δημιουργία


Κάθε σόου του Βασίλη Ζούλια είναι ένας μικρός ύμνος στη θηλυκότητα. Κάθε δημιουργία περιγράφει μια μικρή ιστορία που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, στο Περιστύλιο του Ζαππείου, ο Βασίλης Ζούλιας έχτισε ένα κόσμο με άρωμα από 90’s glamour.

Η Γυναίκα που ακτινοβολεί στο πέρασμά της, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Ο Βασίλης Ζούλιας έκλεισε 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας με ένα show που έμοιαζε με μεγάλη γιορτή: οι φίλοι που χαίρονται με την επιτυχία του και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα ήταν εκεί.

Μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν και έλαμψαν κυριολεκτικά στο show ήταν μια από τις παντοτινές «μούσες» του σχεδιαστή: η Βίκυ Καγιά.

Με ένα (φουτουριστικό) στράπλες φόρεμα που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν οι ασημένιες παγιέτες και ένα εντυπωσιακό statement κολιέ με την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου, η Βίκυ Καγιά ανέδειξε με τον πιο γοητευτικό τρόπο την σχεδιαστική πρόταση του Βασίλη Ζούλια.

#Take the picture:Ένα από τα highlights της επίδειξης ήταν ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό project με την υπογραφή του Χάρη Χριστόπουλου: φωτογράφισε live τα μοντέλα και η επίδειξη έγινε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

 

Ο Βασίλης Ζούλιας γράφει:

«Mε τους όμορφους φίλους ζωής που με αγάπη ήρθαν να με στηρίξουν και να γιορτάσουν μαζί μου 15 χρόνια παρουσίας στη σχέδιο μόδας. Ήταν στις αρχές των 90s όταν συναντηθήκαμε και με γοήτευσαν. Πόσες ώρες περνάγαμε μαζί στο στούντιο κάνοντας αυτό που αγαπούσαμε.Βίκυ Καγιά και Εύη Αδάμ, σας ευχαριστώ. Πώς θα ήταν το σόου μου, χωρίς εσάς;».