Δημητροπούλου, Τσιλιμπίου, Σκαφιδά: Οι πρωταγωνίστριες από το «Νησί» έτρεξαν στο Ladies Run | 0 bovary.gr
Δημητροπούλου, Τσιλιμπίου, Σκαφιδά: Οι πρωταγωνίστριες από το «Νησί» έτρεξαν στο Ladies Run | 0 bovary.gr
22|10|2018 14:36
SHARE
LADIES RUN

Δημητροπούλου, Τσιλιμπίου, Σκαφιδά: Οι πρωταγωνίστριες από το «Νησί» έτρεξαν στο Ladies Run


Η επιτυχία του Ladies Run που έλαβε χώρα για 7η χρονιά φέτος, στην Astir Beach, δεν ήταν μόνο η sold out εμφάνιση 1000 γυναικών.

Ούτε η συγκέντρωση χρημάτων για τη φετινή ενίσχυση μέσω του ΔΕΣΜΟΥ των ευπαθών ομάδων γυναικών που στηρίζει ο αγώνας (για αρχή φέτος, 5 νεαρές οικότροφοι του Λύρειου Ιδρύματος που καταστράφηκε στις φωτιές του καλοκαιριού θα αποκτήσουν με τη βοήθεια του Ladies Run, νέους υπολογιστές, καθώς πέρασαν στο πανεπιστήμιο και σχολές). 

Ήταν και η ευκαιρία που έδωσε σε ladies της show biz να ανταμώσουν ξανά και μάλιστα μετά από καιρό. Παράδειγμα; Οι Ladies του "Νησιού", μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης και του Mega, φυσικά: Η Ευγενία Δημητροπούλου, η Αναστασία Τσιλιμπίου και η Γιούλικα Σκαφιδά, συναντήθηκαν ξανά στο φετινό Ladies Run, στο περίπτερο της Samsung όπου τέσταραν και τα απίθανα smartwatches του Χρυσού  Χορηγού του θεσμού!

Να θυμίσουμε πως η κλασική πλέον αυτή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης,  ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, διαδραματιζόταν στη Σπιναλόνγκα και θεωρείτο μία από τις ακριβότερες ελληνικές παραγωγές με συνολικό κόστος 4 εκ ευρώ.