Countess Whilelmina's bday -23 φωτογραφίες από το πιο cool πάρτι του φετινού χειμώνα | 0 bovary.gr
Countess Whilelmina's bday -23 φωτογραφίες από το πιο cool πάρτι του φετινού χειμώνα | 0 bovary.gr
COUNTESS WHILELMINA

Countess Whilelmina's bday -23 φωτογραφίες από το πιο cool πάρτι του φετινού χειμώνα


Η Christina P. Mallaki, δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι.

Μετά από τις σπουδές μόδας που έκανε στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και τις συνεργασίες με τη Vera Wang,τη Victoria Beckham, τον Mickey Rourke -και πολλούς άλλους- η Christina δημιούργησε το δικό της brand. Super elegant και funky κοσμήματα με την υπογραφή Countess Wilhelmina.

Την Παρασκευή προσκάλεσε όλους τους διάσημους -και μη- φίλους της, από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής, των επιχειρήσεων και μαζί με τον ιδιοκτήτη του Phoenix Boxing Club, Θοδωρή Ριτζάκη, έδωσαν ένα απίθανο πάρτι, για να γιορτάσουν και οι δύο τα γενέθλιά τους. >ε πολύ box-box (αθλητική δραστηριότητα για όλους) καθώς και με ένα σημαντικό μήνυμα για την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά του HIV.

Η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντωνία Σκιαθίτη, με τον coach και συνιδιοκτήτη του Phoenix Boxing Club, Στέφανο Φιλιμιάνοφ, έδειξαν στους προσκεκλημένους κινήσεις πυγμαχίας. Στα decks η Μάγκι Χαραλαμπίδου και η Χριστίνα Γιαννοπούλου!
H pastry chef Έλενα Καπέρδα του Lick the spoon έβαλε φωτιά στα marshmallows -που έρχονταν σε διάφορες γεύσεις- για να γίνουν πιο spicy, ενώ τα κρασιά, Gatsinos Winery, απογείωσαν τη βραδιά. O φωτογράφος Κωνσταντίνος Ξένος απαθανάτισε τη βραδιά.

Στο τέλος της βραδιάς η λαμπερή Countess Whilelmina έδωσε στους προσκεκλημένους goody bags "Against HIV", με φανταστικά Boxing Glove μενταγιόν.