Θεανώ Παπαϊωάννου, Στέλλιος Μπουτάρης, Κατερίνα Παπαγεωργιάδη
Θεανώ Παπαϊωάννου, Στέλλιος Μπουτάρης, Κατερίνα Παπαγεωργιάδη
L' ESPRIT DU LAC

Γιατί κανείς δεν ήθελε να φύγει από αυτό το after office party στο 48 urban garden


Όταν ξανακούσετε για after office rosé party, καλό θα είναι να αφήσετε στη μέση ό,τι άλλο έχετε προγραμματίσει.

Hype διάθεση, χαρούμενα πρόσωπα, φίλοι από τα παλιά αλλά και ολόφρεσκες παρέες, απόλαυσαν ένα εξαιρετικό ροζέ, σε ένα πάρτι που κράτησε περισσότερο από όσο είχε προγραμματιστεί.

Υπεύθυνο για την υπέροχη βραδυά, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, το οποίο εγκαινίασε μια σειρά από after office rosé parties, με το "L' Esprit du Lac" το νέο ροζέ του Κτήματος.

Αφετηρία ήταν το 48 urban garden όπου κυρήχθηκε η έναρξη των "L' Esprit du Lac" After Office Parties υπό τις groove μουσικές της Εύας Μπουντούρη.

Η ώρα ήταν η κατάλληλη. Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα στο γραφείο, το 48 urban garden, έδειχνε μικρός παράδεισος. Με το “L’ Esprit du Lac” συστηθήκαμε στην είσοδο και ερωτευτήκαμε σχεδόν αμέσως. Ο έρωτας έγινε πραγματική αγάπη στο μπαρ. Elegant, ανάλαφρο, δροσερό, νόστιμο, το “L’ Esprit du Lac” μάς χάρισε μια νέα γευστική εμπειρία!

Ιωάννα Αλεξάτου, Νικομάχη Καρακωστάνογλου - Μπουτάρη & Λητώ Καρακωστάνογλου
Ιωάννα Αλεξάτου, Νικομάχη Καρακωστάνογλου - Μπουτάρη & Λητώ Καρακωστάνογλου

Πρόκειται για ένα νέο κρασί που προέρχεται από παλιούς αμπελώνες Ξινόμαυρου, στη ζώνη ΠΟΠ του Αμυνταίου, ηλικίας 30 ετών και πάνω, τα οποία δίνουν μικρότερη παραγωγή και καλύτερο σταφύλι.

Το "Πνεύμα της Λίμνης" παραπέμπει στις τέσσερις λίμνες της περιοχής, οι οποίες επιδρούν ευεργετικά στο μικροκλίμα και στην αμπελουργία.

Η ομάδα της Κυρ-Γιάννη διάλεξε ένα Γαλλικό όνομα, που σε αντίθεση με τα ονόματα των άλλων κρασιών του Κτήματος, δεν αφορά τόπους, τη φύση και αμπελώνες, αλλά αισθήσεις και συναισθήματα!

Μιχάλης Κούβελας, Αλέξης Επιθυμιάδης & Βασίλης Μαρής
Μιχάλης Κούβελας, Αλέξης Επιθυμιάδης & Βασίλης Μαρής

Το “Πνεύμα της Λίμνης” έχει ένα διπλό νόημα: μας παρακινεί να ψάξουμε το πνεύμα μέσα μας και ταυτόχρονα μας θυμίζει το σημαντικό ρόλο που παίζει το terroir μιας περιοχής στην παραγωγή ενός ποιοτικού κρασιού. Το κυρίως εποχιακό ροζέ χαρακτηρίζεται από ελαφρύ σώμα, δροσιστική οξύτητα με αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου και άγουρης φράουλας.

Γιάννης & Βασίλης Σαρλής
Γιάννης & Βασίλης Σαρλής

Δοκιμάστε το αυτό το καλοκαίρι και ανακαλύψτε το δικό σας πνεύμα σε ένα από τα After Office Rosé Parties που θα ακολουθήσουν!