Η L'Oréal Hellas υποστηρικτής του Make-A-Wish Ελλάδος  | 0 bovary.gr
Η L'Oréal Hellas υποστηρικτής του Make-A-Wish Ελλάδος | 0 bovary.gr
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Η L'Oréal Hellas υποστηρικτής του Make-A-Wish Ελλάδος


Η L'Oréal Hellas, πιστή στην αποστολή της να κάνει τη ζωή πιο όμορφη, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξή της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με όχημα τη δύναμη της ομορφιάς - που μπορεί να αποτελέσει ισχυρό σύμβολο ελπίδας στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής – και συμμάχους τους εργαζόμενους και την ευρύτερη «οικογένειά» της, η L'Oréal Hellas φιλοδοξεί να εκπληρώσει ευχές παιδιών, που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ζωές. 
    
Σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η L'Oréal Hellas έχει σχεδιάσει μια σειρά από ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος, Sharing Beauty with Αll και στις οποίες θα συμμετάσχουν τόσο εργαζόμενοι της εταιρείας, όσο και η ευρύτερη «οικογένεια» φίλων της Ομορφιάς.

Πρώτος σταθμός στην προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει το Walk for Wishes, ένας περίπατος με σκοπό την εκπλήρωση ευχών λιγότερο τυχερών παιδιών. Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, το Σάββατο 28 Απριλίου και είναι ανοιχτός προς όλους. Η L'Oréal Hellas θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης της Αθήνας και θα καλύψει τη συμμετοχή όλων των πολιτών που θα λάβουν μέρος, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον αντίκτυπο της ενέργειας, θα πραγματοποιήσει και μια επιπρόσθετη δωρεά ενός «Αστεριού Ευχής» για κάθε ένα συμμετέχοντα.  

«Αποστολή μας στη L'Oréal είναι να κάνουμε τη ζωή πιο Όμορφη για όλους. Και τι μπορεί να είναι πιο όμορφο από ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών, ένα χαμόγελο που θα τα εμπνεύσει να ονειρευτούν ένα μαγικό αύριο, αλλά και που θα τους δώσει τη δυνατότητα να δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα; Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),έναν διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό, που μας ενώνει όλους κάτω από έναν απλό και συνάμα ισχυρό σκοπό: να εκπληρώσουμε ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί λοιπόν ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στις ζωές των παιδιών που μας χρειάζονται. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) για την ευκαιρία που μας έδωσαν να μοιραστούμε τη  δύναμη της Ομορφιάς με τα παιδιά που την έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Mehdi Khoubbane, Γενικός Διευθυντής L’Oreal Hellas.

«Στη L'Oréal Hellas πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι εταιρικοί πολίτες και ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να παίξει ένα σπουδαίο ρόλο. Για αυτό και όλοι εμείς Μαζί, η «οικογένεια» της L'Oréal Hellas, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), για φέρουμε την Ομορφιά στη ζωή των παιδιών μάχονται για τη ζωή τους. Μια ευχή που εκπληρώνεται – και μάλιστα με τον πιο μαγικό και απρόσμενο τρόπο – μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή ενός παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Όπως ακριβώς η Ομορφιά έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή μας. Το «Walk-For-Wishes», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, αποτελεί τον πρώτο σταθμό στο ταξίδι μας. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο, πιο όμορφο μέλλον για τα παιδιά που μας χρειάζονται, για τα παιδιά που πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να πιστεύουν ότι οι ευχές τους θα πραγματοποιηθούν», δήλωσε η Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L'Oréal Hellas. 

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Νιώθουμε άπειρη ευγνωμοσύνη προς την L'Oréal Hellas για την αγάπη που μας προσφέρει. Η συνεργασία μας και η υποστήριξη στο έργο μας ξεπερνάει τα συμβατικά όρια υλοποίησης ενός προγράμματος ΕΚΕ και αγγίζει το έργο μας στην ουσία του. Οι άνθρωποι της L'Oréal Hellas θέλουν να συμβάλουν τα μέγιστα διαδίδοντας το όραμά μας και συμπαραστεκόμενοι σε κάθε βήμα μας τη χρονιά που διανύουμε. Έχουν αγκαλιάσει το έργο μας με συγκινητικό τρόπο και έχουν ήδη σχεδιάσει κάποιες ενέργειες που θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά τόσο στο πλαίσιο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) όσο και στο γενικότερο πλαίσιο κοινωνικού έργου που επιτελούν οι επιχειρήσεις. Γι΄ αυτό και αναφέρθηκα σε αγάπη και όχι απλά υποστήριξη. Νιώθουμε πολύ τυχεροί και ευχόμαστε ολόψυχα η σύμπραξη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής του κοινού στο Walk-For-Wishes, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 18.00

Η L'Oréal Hellas απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στον περίπατο Walk For Wishes, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 18.00. Σημείο συνάντησης: Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο. Τερματισμός: Πύλη Αδριανού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το συμβολικό ποσό της συμμετοχής στον περίπατο καθώς και η δωρεά ενός «Αστεριού Ευχής» για κάθε συμμετέχοντα αποτελούν ευγενική χορηγία της L'Oréal Hellas. 

Φορέστε κάτι μπλε, φέρτε μαζί σας τη χαρά, τη δύναμη και την ελπίδα και όσους περισσότερους συμμετέχοντες μπορείτε και ελάτε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε να πραγματοποιήσουν τις Ευχές τους!