Τζιν κομμένο στους γλουτούς -Αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό  | 0 bovary.gr
Τζιν κομμένο στους γλουτούς -Αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό | 0 bovary.gr
ΔΙΑΔΙΚΥΤΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ

Τζιν κομμένο στους γλουτούς -Αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό


Αυτό το τζιν έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της μόδας και έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν όντως έχει τεθεί προς πώληση, είναι μια φάρσα ή ένα «πείραμα». 

Εχουμε δει τζιν σκισμένα, κομμένα, διάφανα. Μάλιστα το 2017, άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η χρονιά των naked jeans (είδαμε το διάφανο τζιν του brand Topshop αλλά και την εκδοχή που πρότεινε ο σχεδιαστής Adam Selman).

Ομως, τα τζιν που πωλούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας αγορών ASOS, με την υπογραφή του βρετανικού brand «The Ragged Priest», δεν αστειεύονται καθόλου και θέλουν να πάνε την «υπόθεση-τζιν» πολλές εκδοχές παρακάτω.

Τα τζιν έχουν μια ιδιαιτερότητα που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους διαδικτυακούς χρήστες. 

Η απουσία καβάλου -μιας και το τζιν είναι κομμένο στους γλουτούς- έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως άκρως προκλητική.

Τα μπατζάκια ενώνονται με το άνω μέρος του παντελονιού με αλυσίδες. Το πίσω μέρος του τζιν αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια και το Twitter αναρωτιέται πώς μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων θεώρησε ότι αυτό το ρούχο μπορεί να διατίθεται προς πώληση και να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που θα θέλουν να το φορέσουν σε δημόσια θέα.

Τα αμφιλεγόμενα τζιν κοστίζουν 75 λίρες (δηλαδή περίπου 85 ευρώ) και έχουν γίνει viral. Ισως από αυτό και μόνο το γεγονός, να έχουν ήδη πετύχει το σκοπό τους. 

Το Twitter, όπως ήταν φυσικό, σχολίασε με καυστικό τρόπο το τζιν-κυριολεκτικά-αποκάλυψη που για τα κριτήρια πολλών χρηστών του είναι από τολμηρό και προκλητικό μέχρι εκτός πραγματικότητας...