Guess: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας | 0 bovary.gr
Guess: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας | 0 bovary.gr
05|11|2018 11:31
SHARE
GUESS

Guess: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας


Ως θεμελιώδες βήμα προς την ευρωπαϊκή επέκτασή της, το διεθνές fashion brand εγκαινίασε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Αθήνα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου και ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η κοντινή πόλη-λιμάνι του Πειραιά είναι το μεγαλύτερο λιμάνι επιβατών στην Ευρώπη και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Με την απαράμιλλη γοητεία της που μετρά αιώνες, η πόλη προσελκύει 6 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

«Η εταιρεία μας εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο, με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι σίγουρα μια στρατηγική αγορά για εμάς και η Αθήνα με τη συναρπαστική ιστορία και τη μοναδική καλλιτεχνική της κληρονομιά έχει γίνει ένα σημαντικό παράθυρο για να παρουσιάσουμε το brand μας σε έναν διεθνή καταναλωτή», λέει ο Victor Herrero, CEO της GUESS.

Το νέο κατάστημα GUESS βρίσκεται στην πολυσύχναστη Ερμού, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Αυτή η πεζοδρομημένη ζώνη μήκους 1,5 χλμ., που συνδέει τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού και την πλατεία Μοναστηρακίου με την πλατεία Συντάγματος, ξεχειλίζει από κορυφαίες διεθνείς μάρκες. Το 2017, η ετήσια έκθεση «Main Streets Across The World», που δημοσιεύθηκε από τους Cushman & Wakefield, κατέταξε την οδό Ερμού ως τον 19ο πιο ακριβό εμπορικό δρόμο στον κόσμο.

Το 430 τ.μ. κατάστημα GUESS υιοθετεί την τελευταία φιλοσοφία των καταστημάτων GUESS διεθνώς, εξασφαλίζοντας μια ελκυστική και δελεαστική εμπειρία αγορών.

Το καθαρό λευκό εσωτερικό, τα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας και τα αντίθετα μεταξύ τους υλικά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα με ξεχωριστή σύγχρονη ατμόσφαιρα, ενώ η νέα διάταξη των καταστημάτων γιορτάζει την κληρονομιά της GUESS, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αισθητική των προϊόντων. Τα σύνολα GUESS εκτίθενται ακολουθώντας συγκεκριμένες θεματικές για να διευκολύνουν την εμπειρία αγορών του πελάτη, την ίδια στιγμή που οι περίφημες συλλογές αξεσουάρ του brand βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του καταστήματος, καθιστώντας τες ορατές από κάθε γωνία.

Αυτό το νέο opening ενισχύει τη θέση της GUESS στη χώρα, όπου το brand αριθμεί σήμερα ένα κατάστημα και ένα outlet, ενώ ήδη μέχρι το τέλος του 2019 έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν περισσότερα καταστήματα και δύο outlet.

Για να γιορτάσει το νέο κατάστημα, η GUESS θα φιλοξενήσει ένα opening party, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου μεταξύ 14:00 και 16:00, στο νέο κατάστημα στην Ερμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αληθινό στυλ GUESS και οι αγοραστές θα μπορούν να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του DJ, γευστικές λιχουδιές και άλλες πολλές εκπλήξεις. Μην το χάσετε!