Shutterstock/By Aerial-motion
Shutterstock/By Aerial-motion
ΒΓΕΣ ΕΞΩ

Βγες στην πόλη -5 προτάσεις για να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατόβραδο στην Αθήνα


Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και ήδη ψάχνουμε και κάνουμε σχέδια πώς θα το περάσουμε.

Ο καιρός είναι πολύ καλός και ήρθε η ώρα να βγούμε για να τον απολαύσουμε όσο ακόμα μπορούμε.

Το Σαββατόβραδο είναι από πάντα συνδεδεμένο με εξόδους. Φίλοι, παρέες, ζευγάρια. Θες να φας, να πιεις και να χορέψεις;

Σου βρήκαμε τις 5 καλύτερες προτάσεις για να βγεις στην Αθήνα και να απολαύσεις το πιο χαλαρό ή ξεσηκωτικό (εσύ αποφασίζεις!) βράδυ της εβδομάδας:

Mama Roux

Το αγαπημένο μας multiethnic bar/restaurant κλείνει 7 χρόνια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι. Λαχταριστό BBQ street food, απολαυστικά cocktails και μοναδικές μουσικές επιλογές. Το μενού αναλαμβάνει το Po’Boys με παλιά και νέα πιάτα. Το πάρτι ξεκινά στις 9 το βράδυ, στον πεζόδρομο της Αιόλου.

Αιόλου 48

Mama Roux
Mama Roux

Cap Cap

Το γνωστό γλυκοπωλείο -παραμυθοπωλείο έχει υποδεχτεί ήδη το Halloween. Στις 18:30 το Cap Cap στο Αιγάλεω υποδέχεται τα φαντάσματα, στο μεγαλύτερο Πάρτι Φαντασμάτων που έγινε ποτέ. Γνώρισε από κοντά τα Φαντάσματα και άκουσε τις τρομακτικές ιστορίες τους, καθώς απολαμβάνεις τα μοναδικά γλυκά και ροφήματα του πιο γλυκού μαγαζιού.

Πανόρμου 26

Cap Cap
Cap Cap

The EPIC Party στο Ρομάντσο

Το EPIC Party επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Ρομάντσο. Τρία stages για να ακούσεις όλες τις αγαπημένες σου μουσικές από την δεκαετία των 80s μέχρι και σήμερα. 80s, 90s, 00s, pop, RNB, Disco και Trash θα σε παρασύρουν στον ρυθμό τους! Το ξέφρενο πάρτι ξεκινά στις 23:00, με είσοδο 5 ευρώ.

Αναξαγόρα 3-5

The EPIC Party
The EPIC Party

BIOS

Το χειμερινό του μπαρ στην ταράτσα γιορτάζει με ένα opening party το BIOS. Μπορείς τώρα να απολαύσεις την πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης όλο τον χειμώνα. Μοναδικά ποτά και DJ sets σε περιμένουν το Σάββατο το βράδυ στην Πειραιώς.

Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 84

BIOS
BIOS

Gadjo Dilo στο Gazarte

Gadjo Dilo υποδέχονται το φθινόπωρο με swing διάθεση στο Roof Stage του Gazarte. Η μπάντα θα ξεσηκώσει το κοινό της με τις επιτυχίες της και διασκευές αλλά και με γνωστά ιταλικά, γαλλικά και αμερικάνικα κομμάτια σε ρυθμούς gypsy jazz! Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Βουτάδων 32-34

Gadjo Dilo
Gadjo Dilo

Ότι και να κάνετε το Σάββατο, διαλέξτε την κατάλληλη παρέα που θα σας κάνει να χαμογελάτε και την Κυριακή!