Shutterstock/ aprilante
Shutterstock/ aprilante
WAVY HAIRSTYLE

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις σπαστά μαλλιά


Είναι το hairstyle που επιλέγουν τα περισσότερα it girls στην καθημερινότητά τους, ενώ διάσημα top models επιλέγουν μόνο αυτό.

Ο λόγος για τα φυσικά, σπαστά μαλλιά που έχουν κίνηση στις άκρες, ελάχιστο όγκο στις ρίζες και ταιριάζουν με κάθε στιλ από το πιο επίσημο, κλασσικό μέχρι το πιο χαλαρό, sportive.

Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχουμε τα loose waves, να δώσουμε κίνηση στα μαλλιά μας είναι η πλεξίδα. Συγκεκριμένα μετά το μπάνιο και ενώ τα μαλλιά μας είναι ελαφρώς νωπά, κάνουμε μία πλεξίδα. Αν θέλουμε το σπάσιμο να ξεκινάει από τις ρίζες, τότε θα πρέπει να κάνουμε γαλλική, αν θέλουμε να έχουν απλά κίνηση οι άκρες ξεκινάμε από τη μέση και κάτω.

Αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά-προσωπικά κάνω την πλεξίδα πριν κοιμηθώ το βράδυ και την αφήνω μέχρι το πρωί που ξυπνάω-και στη συνέχεια τα αφήνουμε ελεύθερα. Το μαλλί μας θα έχει φυσικό σπάσιμο, ενώ οι άκρες θα έχουν την ιδανική κίνηση. Σε περίπτωση που φριζάρει σε κάποια σημεία, με ένα ενυδατικό λάδι, δίνουμε τη φόρμα που τους ταιριάζει. 

Ένα χτένισμα που δεν απαιτεί κάποιο εξάρτημα, παρά μόνο ταλέντο στην πλεξίδα.

Δοκιμάστε το!

Extra tip: Για τις ημέρες που αναζητάς πιο formal style, δοκίμασε να τα πιάσεις χαλαρό updo. Ένα femme fatale, classy hairlook που ταιριάζει ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις!