3 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου -Beauty on the go | 0 bovary.gr
3 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου -Beauty on the go | 0 bovary.gr
BEAUTY ESSENTIALS

3 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου -Beauty on the go


Πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, χαρτομάντηλα είναι κάποια από τα basic πράγματα που δεν λείπουν από τη γυναικεία τσάντα.

Μέσα σε αυτά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και το μικρό νεσεσέρ, το οποίο μπορεί να περιέχει από 1 μέχρι και 10 καλλυντικά. Επειδή ωστόσο είμαστε αρκετές ώρες με την τσάντα στον ώμο, καλό είναι όσο περισσότερο μπορούμε να περιορίσουμε το βάρος της. Κάνουμε focus στην ενυδάτωση, στην ανανέωση που χρειάζεται το πρόσωπό μας όσες ώρες είμαστε εκτεθειμένες στο καυσαέριο, στο basic προϊόν που ανανεώνει κάθε μας εμφάνιση και φυσικά σε εκείνο το προϊόν που μπορεί να μας σώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή από κάποιο ανεπιθύμητο σπυράκι ή σημάδι.

Τα 3 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από τη γυναικεία τσάντα είναι τα εξής:

1. ΚΡΑΓΙΟΝ


Είναι γεγονός, χωρίς το κραγιόν μας δεν πάμε πουθενά. Μας φτιάχνει τη διάθεση, το στιλ, δίνει χρώμα στο πρόσωπό μας. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας την απόχρωση που επιλέξατε το πρωί ή να έχετε μία πασπαρτού που ξέρετε ότι ταιριάζει σε κάθε περίσταση!
 

Bobbi Brown Luxe Lip Color - Sunset Orange
Bobbi Brown Luxe Lip Color - Sunset Orange

2. CONCEALER

Και εκεί που κάθεσαι χαλαρή και νιώθεις υπέροχα με το outfit που έχεις επιλέξει, με τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ, ένα σπυράκι αποφασίζει να σου χαλάσει την ημέρα!
Νομίζω ότι αυτό που μόλις διαβάσατε αρκεί για να έχετε πάντα μαζί σας το concealer. Είναι το προϊόν που μπορεί να εξαφανίσει τα πάντα με ελάχιστες ταμποναριστές κινήσεις, σε χρόνο dt.

Clinique Airbrush Concealer
Clinique Airbrush Concealer

3. MIST

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω. Πολλές γυναίκες λανθασμένα νομίζουν ότι το mist είναι απαραίτητο το καλοκαίρι για να δροσίζονται. Σίγουρα ένας από τους λόγους που το χρησιμοποιούμε είναι αυτός, ωστόσο όχι ο πιο σημαντικός. Το mist πρέπει να βρίσκεται μέσα στην τσάντα για να προσφέρουμε ενυδάτωση στο πρόσωπό μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επίσης τις ώρες που αισθανόμαστε ότι θέλουμε μία ανανέωση στο μακιγιάζ, μερικοί ψεκασμοί αρκούν για να αποκτήσουμε fresh and healthy look!

Omorovicza Queen of Hungary Mist
Omorovicza Queen of Hungary Mist