SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI

Swarovski -H μαγεία των γιορτών βρίσκεται στην χριστουγεννιάτικη συλλογή 2018


Η Swarovski χαρίζει την απαράμιλλη λάμψη της στη γιορτινή σεζόν με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο λαμπερό όσο και η νέα της Χριστουγεννιάτικη Συλλογή – να προσφέρουν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο δώρα χαράς, αγάπης και λάμψης.

Ένας μαγικός παραμυθένιος κήπος, που πάγωσε στον χρόνο και λαμπυρίζει γεμάτος κρύσταλλα Swarovski, αποτέλεσε την έμπνευση για αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Συλλογή με εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και σαγηνευτικά δώρα, που θα κάνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λάμψουν και να νιώσουν εκθαμβωτικές.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Φέτος, αφιερώνουμε χρόνο για να βιώσουμε και να μοιραστούμε όλες τις ιδιαίτερες μικρές στιγμές που χαρίζουν λάμψη στη γιορτινή σεζόν. To “Brilliance for all” αποτελεί βασικό μήνυμα της εταιρείας μας καθώς έχει περάσει από γενιά σε γενιά και έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο που αγαπάει την Swarovski. Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή ερμηνεύει με σύγχρονο τρόπο το αρχικό όραμα του ιδρυτή μας Daniel Swarovski, καθώς το πνεύμα του λάμπει μέσα από τα αστραφτερά δώρα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο να νιώσουν ακόμα πιο λαμπερές και όμορφες».

SWAROVSKI
SWAROVSKI

Η Louison είναι μια σειρά κοσμημάτων που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει ακόμα και τα πιο απλά σύνολα, χάρη στο αιθέριο και εκθαμβωτικό της σχέδιο, που θυμίζει παγωμένα χειμωνιάτικα φύλλα.

Την ίδια στιγμή η σειρά, Mayfly, με έμπνευση από τον κόσμο των φυτών, αποτίνει φόρο τιμής στην ομορφιά της φύσης παίρνοντας τη μορφή φύλλων του μαγεμένου δάσους με λαμπερές πινελιές.

Τα πολύ εντυπωσιακά αλλά και ευκολοφόρετα κομμάτια, όπως τα εκλεπτυσμένα, πολύ αστραφτερά φιλιγκράν σχέδια της σειράς Creativity, αποτελούν εξαίσια δώρα.

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα για το αφτί πρωταγωνιστούν τη φετινή γιορτινή περίοδο, καθώς ένα προσεκτικά επιλεγμένο ζευγάρι μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση με τον πιο τολμηρό τρόπο. Τα σκουλαρίκια Creativity σε σχήμα καταρράκτη όχι απλά θα προσδώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας, αλλά θα χαρίσουν και υπέροχη κίνηση στο σύνολο κάθε περίστασης.

Το Eternal είναι ένα ρολόι Ελβετικής κατασκευής, φιλοτεχνημένο ώστε να αιχμαλωτίζει την ομορφιά του φωτός.

Αυτό το σύγχρονο ρολόι είναι ένα υπέροχο κράμα ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας, χάρη στις λαμπερές λεπτομέρειες από διπλά κρύσταλλα pavé της Swarovski στο καντράν και τα κομψά, ασύμμετρα κοψίματα στο μπρασελέ.
 

SWAROVSKI
SWAROVSKI

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή μάς μεταφέρει σε μια κρυστάλλινη χώρα των θαυμάτων, που προσφέρει χαρά και λάμψη σε όλους και αντικατοπτρίζει την επιθυμία της επωνυμίας να αναδείξει τη γυναίκα.

SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI
SWAROVSKI