Ap
Ap
VICTORIA’S SECRET 2018

Aυτά είναι τα 5 πιο εντυπωσιακά look από το show της Victoria’s Secret με δημιουργίες της Mary Katrantzou


Το πολυαναμενόμενο fashion show του brand εσωρούχων Victoria’s Secret πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και εντυπωσίασε.

Τα πιο hot ονόματα του modelling ήταν εκεί. Gigi και Βella Hadid, Κendall Jenner, Elsa Hosk,- η οποία επιλέχθηκε να φορέσει φέτος το αστραφτερό Fantasy bra- και πολλά, ακόμα, πανέμορφα κορίτσια, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και περπάτησαν στο runway με αυτοπεποίθηση. H σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ήταν η συνεργασία- έκπληξη του brand.

Η βασίλισσα των prints έντυσε ορισμένα από τα μοντέλα με πολύχρωμα λουλούδια και γραμμικά μοτίβα.

To show άνοιξε η Gigi Hadid φορώντας σουτιέν και leggings από την συλλογή ενώ αντί για φτερά, ένα φανταστικό ύφασμα στολισμένο με floral και γεωμετρικά pattern σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις ανέμιζε πίσω της.

Η Gigi, για μία ακόμα φορά, έκοψε την ανάσα με τις αναλογίες της. Όλα τα κομμάτια της συλλογής, Victoria's Secret x MaryKatrantzou είναι girly και παιχνιδιάρικα και ταίριαζαν απόλυτα στα νεαρά μοντέλα.

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις στην σκηνή εκτός από την Gigi, είχε και η Josephine Skriver με μπλε cargo παντελόνι και cropped τοπ σε ένα look που συνδύαζε sporty με οριεντάλ στοιχεία.

Το ίδιο το show, άλλωστε, ήταν ένα ευφάνταστο και διασκεδαστικό mix & match.

Ap
Ap

H Winnie Harlow έγραψε ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με λεύκη που περπάτησε στο show. Φορούσε κίτρινο σετ με την υπογραφή της ταλαντούχας Μary Katrantzou.

Ap
Ap

H εξωτική Jasmine Tookes έκλεψε την παράσταση με τα λουλούδια που ξεπρόβαλλαν πίσω από του ώμους της.

Ap
Ap

Tέλος και η Devon Windsor εμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό λουκ με αέρινο, μακρύ κιμονό στολισμένο με τα signature λουλούδια της Mary Katrantzou.

Το show θύμιζε για ακόμα μια φορά ξέφρενο πάρτι που μας ξεσήκωσε. Δεν μένει παρά να συγχαρούμε την fashion designer γι' αυτή την τεράστια επιτυχία και να της ευχηθούμε πολλές ακόμα.

Ap
Ap

Φωτογραφίες: AP Images