@Chanel
@Chanel
03|11|2018 11:28
SHARE
COMING SOON

Pharrell Williams x Chanel -Η συνεργασία έκπληξη


Chanel x Pharrel Williams; Ναι, η νέα συνεργασία της Chanel είναι... πολύ ποπ, έχει την υπογραφή του Pharrel Williams και θα είναι πολύ... κουλ. 

Ο ποπ σταρ Pharrell Williams, όπως ανακοίνωσε η Chanel, θα  υπογράψει μια νέα Ready-to-Wear & Accessories Capsule συλλογή για τον γαλλικό οίκο μόδας, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. 

Η αποκάλυψη της συνεργασίας

Ο Pharrell Williams παρακολούθησε το σόου της Chanel για την Cruise συλλογή του γαλλικού οίκου μόδας στην Μπαγκόγκ, καθισμένος φυσικά στην πρώτη σειρά με την σύζυγό του Helen Lasichanh και τον γιο του Rocket Williams. 

Εκεί φωτογραφήθηκε με φόντο το λαμπερό logo της Chanel, φορώντας ένα κίτρινο hoodie, το οποίο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι είχε σχεδιάσει ο ίδιος. Τα patches και τα σχέδια πάνω στο hoodie πρόδιδαν τη συνεργασία: Το διπλό C (το σήμα κατατεθέν του γαλλικού οίκου μόδας), ο αριθμός 5 (από το εμβληματικό άρωμα της Chanel), το όνομα της θρυλικής Coco και φυσικό ολόκληρο το όνομα του γαλλικού οίκου μόδας απλά... μιλούσαν από μόνα τους. 

Ο Pharrell Williams επίσης, αποκάλυψε ότι η capsule συλλογή του για τη Chanel έρχεται σύντομα

Η Chanel επιβεβαίωσε ότι ολόκληρη η συλλογή που θα φέρει την υπογραφή του Pharrell Williams θα κάνει το ντεμπούτο της στις 29 Μαρτίου, στη νέα μπουτίκ του γαλλικού οίκου μόδας στη Σεούλ και από τις 4 Απριλίου θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα Chanel σε όλο τον κόσμο

Ο 45χρονος σταρ συνεργάστηκε με την Chanel αρκετές φορές στο παρελθόν, πρωταγωνίστηκσε σε κάποιες καμπάνιες, έγραψε τη μουσική για ένα φιλμ του Κarl Lagerfeld και περπάτησε στην πασαρέλα στο σόου για την  Metier d’Arts pre-fall 2017 συλλογή. Επίσης πέρυσι συνεργάστηκαν για τον επανασχεδιασμό ενός adidas παπουτσιού (Pharrell x Chanel x adidas Hu NMD) το οποίο παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην διάσημη παριζιάνικη μπουτίκ Colette.

@Chanel
@Chanel