Instagram @mociun
Instagram @mociun
03|11|2018 13:30
SHARE
Η ΤΟΛΜΗΡΗ ΝΥΦΗ

Πρωτότυπη ή κιτς; -Αυτή η τολμηρή νύφη φόρεσε ρίγες την ημέρα του γάμου της


Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Caitlin Mociun και ο Tammer Hijazi, σχεδιαστής επίπλων και συνιδρυτής του Studios Bower, γνωρίστηκαν με τον παλιό καλό τρόπο: στο μπαρ Kinfolk στο Ουίλιαμσμπουργκ του Μπρούκλιν, μέσω κοινών φίλων.

Ερωτεύτηκαν το Μάιο του 2016 και στη συνέχεια μετακόμισαν μαζί, αγόρασαν ένα σπίτι και άρχισαν να συζητούν για την κοινή ζωή τους στο μέλλον.

Τον Μάρτιο του 2018, της ζήτησε να τον παντρευτεί ενώ ήταν μαζί σε διακοπές στη Γουαδελούπη της Γαλλίας, κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα και υπό τους ήχους του Right Down the Line του Gerry Rafferty.

Και φυσικά εκείνη είπε το «ναι».

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Il Convento di Santa Maria di Costantinopoli στην Απουλία της Ιταλίας στην γαλήνια ατμόσφαιρα του μοναστηριού.

Το σκηνικό τριγύρω ειδυλλιακό, η διακόσμηση μεσογειακή με έθνικ αναφορές, με το κατάλυμα συνδυάζει χαλάρωση, τέχνη και καλό φαγητό.

Η νύφη θέλησε να γεμίσει την πισίνα με όμορφα ηλιοτρόπια.

 

 

Σύμφωνα με το πνεύμα της διακόσμησης, η Caitlin ήξερε ότι δεν ήθελε να φορέσει το κλασικό λευκό νυφικό.

Αυτό την κάνει αυτόματα μία από τις αγαπημένες μας νύφες. «Ήθελα να βρω κάτι στον σωστό συνδυασμό χρωμάτων και ήμουν ανοιχτή σε prints και patterns», εξηγεί.

Instagram @mociun
Instagram @mociun

Έτσι επέλεξε κάτι πραγματικά ανατρεπτικό, και φόρεσε έντονες κάθετες ρίγες. Η Caitlin ντύθηκε με ένα μακρύ φόρεμα σε ριχτή γραμμή, αμάνικο με V ντεκολτέ, με μπλε και ροζ ρίγες. Το φόρεμα της ήταν από τον οίκο Carolina Herrera, ενώ το συνδύασε με χρυσαφένια φλατ με εντυπωσιακά κεντήματα Gucci.

Φυσικά τα κοσμήματα της ήταν από το δικό της brand Moncium. «Eψάχνα κάτι που δεν θα φορέσω ποτέ σε μια κανονική μέρα», παραδέχεται.

«Νιώθω ότι οι νύφες φορούν λευκά φουσκωτά φορέματα επειδή σκέφτονται ότι ο γάμος τους είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να το φορέσουν, έτσι έψαξα για το πιο cool gown που θα μπορούσα να βρω και δεν ήταν λευκό. Ήταν το μοναδικό που δοκίμασα και μόλις το έκανα, άρχισα να σχεδιάζω τα κοσμήματα μου και πήρα τα παπούτσια μου τελευταία. Δοκίμασα πολλά παπούτσια.

Αυτό ήταν πραγματικά πιο δύσκολο από το φόρεμα, και έπειτα πρόσθεσα την κόκκινη βελούδινη ζώνη μου».

 

Instagram @mociun
Instagram @mociun

Και σε ό,τι αφορά το beauty look της, η Caitlin πήρε τα πράγματα στα χέρια της. «Έκανα το δικό μου μακιγιάζ», λέει. Ο φίλος της Caitlin και hair stylist, Owen Gould, της έβαλε extensions τα οποία και έπλεξε σε εντυπωσιακή κοτσίδα, ενώ σε μια προσωπική πινελιά, πρόσθεσε κοσμήματα μαλλιών που σχεδίασε η ίδια η νύφη. Και ο γαμπρός όμως επέλεξε κυπαρισσί κοστούμι και γραβάτα με ιδιαίτερα κεντήματα.

Όλο και περισσότερες νύφες αρνούνται το κλασικό λευκό και κάνουν την έκπληξη.

Και η αλήθεια είναι πως αυτό μας αρέσει πολύ.

Όμως πότε η πρωτοτυπία είναι κομψή και ποτέ ξεπερνά το όριο και γίνεται κιτς; Αυτό το αφήνουμε επάνω σας. Όπως και να ‘χει η κάθε νύφη είανι μοναδική και πρέπει να ζει αυτή την ημέρα όπως εκείνη θέλει.

Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun
Instagram @mociun