Το βασίλειο της Κέιτ Μίντλετον «τρέμει» -Τα σημεία στα οποία την κερδίζει το κορίτσι του Χάρι

Από τη στιγμή που συστήθηκε επισήμως ως μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Γούλιαμ, στους αρραβώνες τους, έως σήμερα, η Κέιτ Μίντλετον θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες -για πολλούς είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα- στον κόσμο.

Ολα αυτά, όμως, μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο το κορίτσι του Χάρι, η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ. Από τη στιγμή εκείνη η κυριαρχία της Κέιτ Μίντλετον στον κόσμο των πιο καλοντυμένων φαίνεται να κλονίζεται.

Η νέα είναι ωραία, στιλάτη πιο σέξι, με αέρα Χόλιγουντ και σίγουρα πιο ανάλαφρη και λιγότερο στιλιζαρισμένη από την δούκισσα του Κέιμπριτζ η οποία θέλει δεν θέλει έχει και ένα πρωτόκολλο να ακολουθήσει. Ηδη πολλοί μιλούν για την «απειλή» Μέγκαν και αν η Κέιτ Μίντλετον θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία της θα πρέπει σύντομα να τολμήσει αλλαγές στο στιλ της και να προσπαθήσει να το «φέρει» στο σήμερα.

Πώς η Μέγκαν απειλεί την Κέιτ

  • Τα στιλιστικά ρίσκα

Το μικροκαμωμένο σουλούπι της Κέιτ Μίντλετον την βοηθάει να φαίνεται πάντα στιλάτη.

Αλλά τα τελευταία χρόνια χάνει τον τίτλο της «βασίλισσας του στιλ» καθώς εγκλωβίζεται στις κλασικές συντηρητικές, εντελώς συμβατικές και λίγο μαμαδίστικες επιλογές της. Πλέον σπάνια παίρνει ρίσκα και μοιάζει παγιδευμένη στα μίντι φορέματα, τα παστέλ χρώματα και τα χλιαρά σύνολα που πάντα φορά.

Αντίθετα, η Μέγκαν κάνει ντυσίματα της ηλικίας της και πάντα έχει μια σέξι νότα στο λουκ της. Τα ρούχα της φανερώνουν μια σίγουρη για τον εαυτό της, νέα και σέξι γυναίκα.

  • Ατολμο κόκκινο Και οι δυο μοιάζουν εντυπωσιακές στα κόκκινα φορέματά τους και αν και, σίγουρα, της Κέιτ είναι αδιαμφισβήτητα κομψότερο, η Μέγκαν με το μαλλί της κάτω και τις εκπληκτικές της γόβες κερδίζει τις εντυπώσεις.
  • Τα ντεμοντέ φλοράλ Αν και έχει άψογη σιλουέτα, η Κέιτ Μίντλετον επιλέγει oversized φλοράλ φορέματα. Με αποτέλεσμα να δείχνουν επάνω της παλαιομοδίτικα. Αντιθέτως η Μέγκαν φοράει τα φλοράλ πάντα με τέτοιο τρόπο που την κάνουν να δείχνει μοντέρνα και in fashion.
  • Ξενέρωτα statement Και οι δυο γυναίκες φορούν statement φούστες. Η Κέιτ με τη συγκεκριμένη φούστα και το λευκή, κλειστή στο λαιμό, μπλούζα, σίγουρα δεν έμοιαζε συναρπαστική σε κανέναν.  Αντίθετα η Μέγκαν φορά statement μεν φούστα που αναδεικνύει τις καμπύλες της δε, συνδυασμένη με εκπληκτικές γόβες και
  • Συντηρητικά wrap φορέματα Τα wrap φορέματα είναι ντεμοντέ. Αν έχεις τον τρόπο, όμως, μπορείς να τα φέρεις στο σήμερα. Και η Μέγκαν σίγουρα τον έχει. Φόρεμα με ντεκολτέ που φοράνε όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους, σε τέλειο κόψιμο με διακριτικό σκίσιμο μπροστά, συνδυασμένο με σανδάλια. Ναι, το Ιssa φόρεμα αρραβώνων της Κέιτ Μίντλετον ήταν τέλειο αλλά μήπως θα έπρεπε να το φορέσει με άλλο καλσόν και όχι αυτές τις γόβες;

Τι πρέπει να κάνει: Αν η Κέιτ Μίντλετον δεν θέλει να χάσει στιλιστικά από την Μέγκαν θα πρέπει να μην φοβάται να τολμάει. Ναι, μπορεί να κρατήσει το μίντι αλλά θα πρέπει αν δοκιμάσει πιο ευφάνταστα υφάσματα, όπως το βελούδο και πιο φωτεινά χρώματα.

  • Φλατ αξεσουάρ

Οπως σε όλα τα άλλα και στα αξεσουάρ η Κέιτ Μίντλετον είναι πιο συντηρητική. Η Μέγκαν ξέρει ποια μπραντς είναι σικ αλλά φροντίζει να αγοράζει κομμάτια τους σε πιο φανταχτερά χρώματα που τα αναδεικνύουν.

Η διαφορά φαίνεται στις τσάντες. Το κορίτσι του Χάρι μπορεί να ξεχωρίσει τι θα πει it bag ενώ η δούκισσα το Κέιμπριτζ εγκλωβίζεται σε άκρως συντηρητικές επιλογές. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Πιο επίσημα αλλά και αθλητικά. Γόβες συντηρητικές και κλασικά superga για την Κέιτ Μίντλετον, πέδιλα και γόβες με δαντέλες, πριντς και «θανατηφόρα» στιλέτο, αλλά και fashion αθλητικά για το κορίτσι του Χάρι.

  • Οι σακούλες και οι ρυτίδες

Η Μέγκαρν έχει τη λάμψη του Χόλιγουντ και ας είναι τόσο μικρή. Δεν έχει ρυτίδες ή σακούλες κάτω από τα μάτια. Ισως βοηθάει το ότι έχει σταρένιο δέρμα αλλά και ότι βάζει κρέμες από τα 13 της.

Αντίθετα η Κέιτ Μίντλετον παρότι μικρή έχει ρυτίδες στο πρόσωπο και σακούλες κάτω από τα μάτια. Κάτι που διορθώνεται αλλά η ίδια μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει.