H Τζίτζι Χαντίντ έβαλε αυτό που δεν θα φορούσε καμιά μας

Μπορεί να είναι πολύ μπροστά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, έχοντας ο,τι επώνυμο ρούχο θέλει και μία εξαιρετική στιλίστρια να κρύβεται πίσω από κάθε της εμφάνιση, αλλά η Τζίτζι Χαντιντ φόρεσε κάτι αρκετά επαναστατικό και ξεχωριστό.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν από τις πιο σικ που έχει κάνει, με το διάσημο μοντέλο να φοράει ένα μαύρο midi φόρεμα, gladiators σανδάλια και φυσικό μακιγιάζ. Αυτό, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το σατέν λεοπάρ κιμονό, το οποίο σκούπιζε κυριολεκτικά το πάτωμα.

Με τις περισσότερες διάσημες να έχουν τα κιμονό ως mustwear για τις βραδινές τους εμφανίσεις, η επιλογή του συγκεκριμένου μάκρους (μέχρι το πάτωμα) δεν είναι τόσο συνηθισμένη.

Άλλωστε, αν και από τη φωτογραφία το ρούχο φαίνεται αρκετά επιβλητικό, συγκεντρώνοντας όλα τα φώτα πάνω του, το γεγονός ότι σέρνεται ίσως είναι ένας από τους λόγους που... δύσκολα θα το φορούσε κάποια άλλη.

Πάντως, η Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται πως το διασκεδάζει με τα extra μακριά πανωφόρια, καθώς πριν λίγες μέρες είχε φορέσει ένα κατάλευκο παλτό με... ουρά. Το παλτό ήταν και κατάλευκο και μακρύ, ωστόσο η Τζίτζι είπε να το «θυσιάσει» στο όνομα του στιλ και της μόδας!