Λεπτή τάρτα με ροδάκινα και νεκταρίνια
BOVARY ⸻ 06 JUL 2016
Απολαυστικός τρόπος για να φάτε τα φρούτα της εποχής!
Υλικά
- Ζύμη σφολιάτα
- 4 ροδάκινα μέτρια ώριμα
- 4 νεκταρίνια
- 4 κλαδάκια δενδρολίβανο, φρέσκο
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
- 80 γραμμάρια βούτυρο

Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα φρούτα και κόψτε τα σε φέτες πάχους 5 εκατοστών
- Απλώστε τη ζύμη πολύ λεπτή, σε δύο ταψάκια
- Τοποθετήστε τα κομμένα φρούτα σαν ροδέλα στα ταψάκια
- Κόψτε κομματάκια το βούτυρο και απλώστε τα παντού
- Ρίξτε με το χέρι τη ζάχαρη παντού, από πάνω
- Προσθέστε από πάνω τα κλωνάρια δενδρολίβανο
- Ψήστε τις τάρτες σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20-25 λεπτά το πολύ
- Απολαύστε τις χλιαρές, με μια μπάλα παγωτό
