ΤΟ κόλπο: Πώς θα καθαρίσεις τα φιστίκια Αιγίνης χωρίς να σπάσεις τα νύχια σου
Τα φιστίκια Αιγίνης αποτελούν ένα αγαπημένο, αλλά «δύσκολο» σνακ.
Η δυσκολία του έγκειται στο γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να σπάσεις και κάποιο νύχι για να καταφέρεις να το ανοίξεις. Πόσες φορές σε βραδινή έξοδο το φιστίκι δεν έχει γίνει το... επίκεντρο της προσοχής σου και πόσες φορές ενώ είσαι σπίτι σου έχεις κολλήσει εμμονικά για ώρα με ένα συγκεκριμένο φιστίκι που δεν ανοίγει με τίποτα; Σίγουρα πολλές.
Για να μην σου ξανασυμβεί και για να χαλάσεις ποτέ ξανά και το μανικιούρ σου, υπάρχει ένα απίθανο κόλπο το οποίο μπορείς να αντιγράψεις βλέποντας το παρακάτω βίντεο. Ουσιαστικά παίρνεις το άδειο κέλυφος ενός φιστικιού που ήδη έχεις καθαρίσει και το κάνεις ΤΟ «εργαλείο» για να ανοίξεις τα υπόλοιπα, βάζοντάς το στη σχισμή του μισοανοιγμένου φιστικιού και σπρώχνοντας ελαφρά. Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις: