Το μυστικό υλικό που βάζει ο Άκης Πετρετζίκης στα μακαρόνια με κιμά για απίστευτη νοστιμιά
Τα μακαρόνια με κιμά είναι ίσως το πιο αγαπημένο φαγητό όλων μας.
Μεγαλώσαμε με αυτό το φαγητό, το περιμέναμε πώς και πώς στα οικογενειακά τραπέζια ενώ η κουζίνα μοσχομύριζε κιμά. Ακόμη είναι το πιο εύκολο και γρήγορο πιάτο και το πρώτο φαγητό που μάθαμε να φτιάχνουμε.
Λατρεύουμε τα γευστικά ζυμαρικά με τη λαχταριστή σάλτσα μπολονέζ ή αλλιώς τον γνωστό μας κιμά από πάνω και άφθονο τριμμένο τυρί. Ωστόσο, πολλές φορές ο κιμάς δεν μας πετυχαίνει τόσο γευστικός και ζουμερός όσο θα θέλαμε.
Βρήκαμε τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπου μαγειρεύει τον κιμά με έναν διαφορετικό τρόπο, δίνοντάς του μια παραπάνω νοστιμιά, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί υλικά που δεν είχαμε φανταστεί ότι ταιριάζουν.
Κρατήστε σημειώσεις και ξεκινήστε αμέσως το μαγείρεμα:
ΥΛΙΚΑ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Διαβάστε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής στο σάιτ του Ακη Πετρετζίκη