H κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη παίζει με την φουσκωμένη κοιλιά της μαμάς της | 0 bovary.gr
H κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη παίζει με την φουσκωμένη κοιλιά της μαμάς της | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

H κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη παίζει με την φουσκωμένη κοιλιά της μαμάς της


Πριν από λίγες εβδομάδες, η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το υπερηχογράφημα που αποκάλυπτε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

«Μαμά ξανά» είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε και ο λογαριασμός της κατακλύστηκε από τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

 

 

A post shared by Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) on Apr 24, 2017 at 12:44pm PDT

Ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, μοιράστηκε με τους φίλους του ζευγαριού ένα βίντεο με την εγκυμονούσα σύζυγό του και την μικρή τους, κόρη, Λυδία. Η μικρή Λυδία απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές με τη μαμά της παίζοντας μαζί της και δείχνοντας την προσμονή της για την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια ενώ εκείνη πίνει τον καφέ της.

 

 

A post shared by Manos Papagiannis (@manospapagiannis) on May 22, 2017 at 10:58pm PDT

 

Στην αρχή του χρόνου, η Αγγελική Δαλιάνη παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την απόφασή της να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , μια απόφαση που της άλλαξε τη ζωή.

«Είχα φτάσει στα μισά, μέχρι το σημείο που άρχισα να κάνω τηλεόραση, μετά έκανα οικογένεια, παιδί, είχα υποχρεώσεις κι έκανα διακοπή. Δεν ήταν εύκολο να συνεχίσω τις σπουδές μου, γιατί είχα βάλει κι άλλους στόχους. Τα τελευταία 3 χρόνια πήρα την απόφαση να κάνω το άλλο μισό και να το τελειώσω. Δεν ήταν εύκολο κομμάτι, ειδικά όταν έχω και άλλα χίλια πράγματα στο μυαλό μου. Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το θεωρώ πολύ πιο δύσκολο από τα άλλα πανεπιστήμια. Νιώθω περήφανη που το κατάφερα, γιατί δεν ήταν εύκολη υπόθεση να το συνδυάσω τα 3 τελευταία χρόνια με θεατρικές περιοδείες, με παιδί και με χίλιες δύο άλλες υποχρεώσεις που χρειάζονται χρόνο. Αυτό προσπαθώ να διδάξω και στην κόρη μου, όσο μπορεί να καταλάβει σε αυτή την ηλικία, για να το σκεφτεί, αλλά ίσως το έχει και σαν εικόνα όταν μεγαλώσει, ότι μπορεί με προσπάθεια, επιμονή, θέληση και στήριξη βέβαια να καταφέρει πολλά πράγματα. Δεν πήρα το πτυχίο για να το χρησιμοποιήσω κάπου, αλλά νιώθω πλουσιότερη».