Fournos Theophilos: Ενας παραδοσιακός ελληνικός φούρνος μόλις άνοιξε στην καρδιά της Νέας Υόρκης
Στην καρδιά του Μανχάταν μόλις άνοιξε ένας παραδοσιακός ελληνικός φούρνος.
Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κορρές συνεργάστηκε με τον Νικόλα Πασχαλάκη, o οποίος προέρχεται από τον κλάδο της τεχνολογίας, και δημιούργησαν τον Fourno Theophilo.
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και οι New York Times έχουν ήδη κάνει αφιέρωμα για τη νέα γαστρονονική άφιξη του ελληνικού φούρνου στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Στον φούρνο εργάζονται δύο Ελληνες σεφ, ο Γιάννης Τσιάκος και ο Διονύσης Λιακόπουλος, για να μυήσουν τους Νεοϋορκέζους στον κόσμο της ελληνικής κουζίνας.
Παραδοσιακές ελληνικές πίτες (σπανακόπιτες και τυρόπιτες), ελιές από την Καλαμάτα, ειδικό μπαρ με ελληνικό γιαούρτι και άλλα πολλά προσφέρονται σε όσους θα επισκεφθούν τον Fourno Theophilo.
Μέσα στον διώροφο φούρνο υπάρχει επίσης ανοιχτή κουζίνα όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει νόστιμη σαλάτα και σούπα με ελληνικά προϊόντα.
Ο Fournos Theophilos προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, καθώς και γρήγορα σνακ.
Δείτε εδώ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fournos Theophilos (@fournostheophilos) στις 2 Οκτ, 2018 στις 9:08 πμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fournos Theophilos (@fournostheophilos) στις 1 Οκτ, 2018 στις 1:42 μμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
We're open! Join us today for our grand opening at 45 West 45th Street. Ready to serve you!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fournos Theophilos (@fournostheophilos) στις 4 Οκτ, 2018 στις 10:10 πμ PDT
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Leff (@h.s.leff) στις 4 Οκτ, 2018 στις 11:13 πμ PDT
Και φυσικά οι σαλάτες του έχουν ελληνική φέτα που τρελαίνει τους Αμερικανούς.
Κανένα πιάτο δεν κοστίζει πάνω από 12 δολάρια, επισημαίνει ο σεφ Διονύσης Λιακόπουλος στο New York Eater.