Πώς να βρεις τον έρωτα στο Twitter - Oι τρεις κανόνες (και μια αληθινή ιστορία) | 0 bovary.gr

Πώς να βρεις τον έρωτα στο Twitter - Oι τρεις κανόνες (και μια αληθινή ιστορία)

Ερωτας στα χρόνια των social media. Το «Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;» έγινε «Πώς θα σε βρω σε Facebook, Ιnstagram και Twitter;».

Το φλερτ γίνεται πια και μέσω μηνυμάτων στο inbox, μέσω comments, likes και.. retweets. Οι αποστάσεις μηδενίζονται μέσω εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί κάποιος να βρει τον έρωτα μέσω Τwitter;

Πλέον, ναι. Και το hashtag #wemetontwitter (συναντηθήκαμε στο Twitter) που έχει γίνει trend στο Twitter τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει το Independent, αποκαλύπτει ότι τελικά κάποιοι έχουν βρει τον έρωτα ακόμα και μέσω μηνυμάτων των 140 χαρακτήρων, μέσω retweets και hashtags.

Οι 3 «κανόνες» σύμφωνα με το Independent που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα μέσω Twitter είναι οι εξής:

1) Direct messages: Ατομα που βρήκαν ταίρι μέσω Twitter αναφέρουν ότι τα direct messages φαίνεται να το πιο αποτελεσματικό μέσο φλερτ. Τα tweets... «φαίνονται», ενώ τα direct messages είναι ιδιωτικά και μπορείς να εκφραστείς διαφορετικά.

2) Ατομα που ακολουθείτε και οι δύο: Αυτό ίσως αποκαλύψει κοινά ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να ανοίξει διάλογος, το ένα tweet μπορεί να φέρει το άλλο και να επακολουθήσουν τα direct messages.

3) Aκολουθείς πιο εύκολα το άτομο που σου αρέσει στο Twitter συγκριτικά με το Facebook: Είναι πιο «χαλαρό» μέσο και μπορεί να ξεκινήσει ένας διάλογος ακόμα και μέσω ενός άρθρου που μπορεί να μοιραστείτε.

«Eρωτευτήκαμε στο Twitter» - Μια αληθινή ιστορία

«Kάποιοι άνθρωποι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Εγώ πάλι ερωτεύτηκα με το πρώτο tweet. Γράφτηκα στο Twitter λόγω δουλειάς, για να επικοινωνώ με πελάτες. Οταν, όμως, είδα ότι μπορώ να επικοινωνώ και με άλλο κόσμο, έπεσα πάνω... στο avatar μου. Και έκανα «κλικ». Λένε ότι τα μάτια είναι τα παράθυρα της ψυχής αλλά στην ψηφιακή εποχή, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Mπορεί ακόμα και ένα μήνυμα 140 χαρακτήρων, να σε κάνει να ερωτευτείς κάποιον.

Μου φάνηκε πολύ έξυπνος και λίγο... απότομος, είπε πράγματα που δεν θα έλεγε ο καθένας. Αν και μας χώριζαν οι υπολογιστές μας, τον ένιωθα αληθινά. Για να τραβώ την προσοχή του, έκανα retweet πράγματα που έγραφε και μου έστελνε direct messages. Οι κουβέντες μας άρχισαν να γίνονται πιο συχνές. Ωσπου τόλμησα να τον ρωτήσω αν θα ήθελε να βγαίναμε για ένα ποτό όταν θα επισκεπτόμουν την πόλη του. Υποτίθεται ότι θα συναντιόμασταν για να μιλήσουμε για θέματα που αφορούσαν την δουλειά μας, αλλά η χημεία μας ήταν τόσο δυνατή... Δύο χρόνια μετά είμαστε μαζί. Και θα παντρευτούμε του χρόνου».

(Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο yourtango.com)