shutterstock.com

Ετσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Ιβάνκα Τράμπ

Η Ιβάνκα Τράμπ είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τράμπ και εξακολουθεί να απασχολεί τα media, καθώς φαίνεται ότι ανταπεξέρχεται τόσο στο ρόλο της μητέρας, όσο και της συζύγου και επιχειρηματία.

Όμως η 35χρονη κερδίζει τις εντυπώσεις και για την αψεγάδιαστη και καλογυμνασμένη της σιλουέτα που δεν μαρτυρά με τίποτα ότι έχει περάσει τρεις γέννες.

Ποιο είναι όμως τα μυστικά της διατροφής της αλλά και της γυμναστικής που τη διατηρούν τόσο όμορφη και σέξι;

Η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν, ότι πριν τις εγκυμοσύνες της συνήθιζε να τρώει όπως ακριβώς η νεολαία. Το μενού της περιελάμβανε τρεις φορές την ημέρα υδατάνθρακες, όπως ζυμαρικά και πίτσα, όμως μετά αποφάσισε να ακολουθήσει περισσότερο υγιεινές συνήθειες!

Η διατροφή

  • Στο μενού της πρωταγωνιστεί ο σολομός, που είναι ένα ψάρι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία το σώμα αδυνατεί να παράξει μόνο του. Αυτά τα λιπαρά οξέα μειώνουν τις φλεγμονές, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν την αναλογία της καλής χοληστερόλης. Επίσης, πρόκειται για μια πηγή βιταμίνης D, βιταμίνων της ομάδας Β, σεληνίου και φωσφόρου.
  • Ακόμη, η Ιβάνκα έχει περικόψει την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών και junk food, τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, ενώ έχει ενσωματώσει την άπαχη πρωτεϊνη που επίσης προσλαμβάνει μέσα από τα αυγά και το κοτόπουλο.
  • Αγαπάει επίσης τις σούπες λαχανικών, όπως μπρόκολου, φασολιών και άλλων, οι οποίες είναι πολύ χαμηλές θερμιδικά.  

shutterstock.com

Η γυμναστική

  • Για να ενισχύσει την ελαστικότητα του σώματος της και να χάσει τα περιττά κιλά και τους πόντους, ακολουθεί πιστά τις ασκήσεις yoga, ενώ όταν έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τη γυμναστική με το σύζυγο της και οι δυο τους παίζουν τένις.
  • Η προσωπική της γυμνάστρια, Ρόντα Μάλκιν, έχει δημιουργήσει ένα fusion πρόγραμμα γυμναστικής για την Ιβάνκα, που αποτελείται από ασκήσεις yoga, pilates, χορό και διαλογισμό.