Βαρέθηκες το σεξ με τον σύντροφό σου; Πώς θα αλλάξεις την κατάσταση  | 0 bovary.gr
Βαρέθηκες το σεξ με τον σύντροφό σου; Πώς θα αλλάξεις την κατάσταση  | 0 bovary.gr

Βαρέθηκες το σεξ με τον σύντροφό σου; Πώς θα αλλάξεις την κατάσταση

Αν και μόνο στην ιδέα της σεξουαλικής πράξης, νιώθεις ρουτίνα και έλλειψη επιθυμίας, μπορείς να ανατρέψεις την κατάσταση.

Το σεξ έχει τα δικά του “κλειδιά”. Φτάνει να τα βρείτε για να ανοίξετε την πόρτα της αληθινής απόλαυσης.

Επικοινωνείς σωστά με τον σύντροφό σου; Έχεις αυτοεκτίμηση; Ο σύντροφός σου έχει; Έχεις αποβάλλει τις αρνητικές σκέψεις; Ξέρει ο σύντροφός σου τι θέλεις; Αποφεύγεις την γκρίνια;

Σκέψου, λοιπόν, αν όλα αυτά έχουν απάντηση. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις ευκολότερα τους τρόπους που θα αναζωπυρώσουν την ερωτική σχέση.

Μοιραστείτε περισσότερες κοινές στιγμές: Έτσι θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Αν μοιραστείτε μια όμορφη μέρα με δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δύο, τότε η ώρα της συνεύρεσης μέσα στην ημέρα, θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

Αυθορμητισμός: Μην διστάζετε να εκφράσετε ελεύθερα τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Μιλήστε ανοιχτά, πάντα με τρόπο που δεν θα φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση γιατί τότε δημιουργείται η αίσθηση ότι “υπάρχει πρόβλημα”. Αυτό μπορεί να σας μπλοκάρει. Να είσαι διαχυτική. Όχι στις δήθεν συμπεριφορές.

Αλλαγή και καινοτομία: Κάντε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Αλλάξτε τοποθεσία, αλλάξτε φωτισμό, αλλάξτε εσώρουχα, αλλάξτε ώρα την ώρα της πράξης. Η αίσθηση του καινούριου και του άγνωστου είναι τις περισσότερες φορές αφροδισιακή.

Να είσαι περιποιημένη: Το άρωμά σου, τα μαλλιά σου. Φρόντισε τις μικρές λεπτομέρειες που διεγείρουν τον σύντροφό σου. Αν πιστεύεις ότι αυτά δεν έχουν τόση σημασία και παρακάμπτονται κατά την διάρκεια της πράξης, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη.

Το φιλί έχει σημασία: Το φιλί όταν έχει διάρκεια αυξάνει την επιθυμία και αυτό είναι κοινή παραδοχή.