Έχεις παραπανίσια κιλά; Τι να φορέσεις τις γιορτές για να εντυπωσίασεις

Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις επίσημες εμφανίσεις σας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς εδώ και πάρα πολύ καιρό, προκειμένου να δείχνετε άψογες.

Εχετε αποφασίσει το χτένισμα, το μανικιούρ, το πεντικιούρ, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε μα ακόμα αμφιταλαντεύεστε ως προς το outfit, καθώς παρατηρείτε ότι τα παραπανίσια σας κιλά είναι ακόμα στη θέση τους και δυσκολεύουν την επιλογή σας.

Πως άραγε καταφέρνουν οι τζούσι σελέμπριτις, να είναι τόσο λαμπερές, παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχουν και εκείνες καμπύλες;

Υπάρχουν στιλιστικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να φορέσετε οτιδήποτε πιο λαμπερό, πιο glamorous, αλλά δεν θα τονίσουν τις ατέλειες σας!

  • Βελούδο το must της σεζόν

Είναι ένα από τα υφάσματα που δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας ακόμα και αν έχετε δώσει ελάχιστα χρήματα για να αποκτήσετε ένα τέτοιο ρούχο. Είναι αριστοκρατικό και φινετσάτο. Ταυτόχρονα είναι μια απόλυτα ασφαλής επιλογή για τα δικά σας μέτρα, καθότι κρύβει πόντους. Φορέστε για παράδειγμα ένα μάξι βελούδινο πανωφόρι και δέστε το στη μέση σας με μια φαρδιά ζώνη, ώστε να μοιάζει με φόρεμα. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα κομψό βελούδινο μπλέιζερ, πάνω από το φόρεμα σας.

  • Λάμψεις με παγιέτες

Μοντέρνα κομψότητα με διαχρονικό χαρακτήρα. Οι χρυσές και ασημένιες λάμψεις από παγιέτες αποτελούν πάντοτε ιδανική επιλογή για τη γιορτινή έξοδο. Επιλέξτε ένα φόρεμα ως το γόνατο και συνδυάστε το με ουδέτερο αξεσουάρ και παπούτσια.

  • Δαντέλα – ρομαντική και σικ

Η δαντέλα είναι ένα από τα υφάσματα που απογειώνουν τη θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Μπορεί το ρούχο αυτό να το βλέπατε παλιότερα σε καλοκαιρινές κολεξιόν, όμως πλέον είναι απαραίτητο κομμάτι και το χειμώνα. Μπορείτε να τολμήσετε να φορέσετε μια μαύρη δαντελένια ολόσωμη φόρμα ή ένα φόρεμα που αφήνει εκτεθειμένους τους ώμους.

  • Ζακάρ

Ιδανικό για τη γιορτινή εμφάνιση, επιλέξτε ένα φόρεμα σε γραμμή άλφα ή ένα σακάκι, που θα ολοκληρώσει το look σας.