Τόλμησε τα σκισίματα σε φορέματα και φούστες -Πώς να το κάνεις για να μην δείχνει «δεύτερο»

Οταν η βίβλος της μόδας, η Vogue, έγραψε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πασέ από την ανάδειξη του ντεκολτέ, πολλές γυναίκες χάρηκαν και άλλες αγρίεψαν.

Οι πρώτες κατάλαβαν ότι μετά από αυτή τη δήλωση δεν θα ξαναδούμε ενισχυμένα ντεκολτέ που σκοπό έχουν να προκαλέσουν, ενώ οι δεύτερες υποστήριξαν ότι ένα περιοδικό δεν θα κάνει κουμάντο στις επιλογές ρούχων με μία του μόνο ατάκα.

Παρόλο αυτά, όσες θέλουν να ντυθούν πιο σέξι και θέλουν να κρατήσουν στο ντεκολτέ τους χαμηλούς τόνους, έχουν τρόπο να το κάνουν.

Αφού το ντεκολτέ είναι πασέ, λοιπόν, τα γυμνά πόδια είναι ο νέος κυρίαρχος.

Οχι, δεν εννοούμε να βγάλετε τα πόδια στη φόρα, όπως έκανε η Κρίσι Τέιγκεν ή Μπέλα Χαντίντ και να περπατήσετε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά να προσεγγίσετε το ζήτημα με έναν πιο κομψό αλλά πολύ σέξι τρόπο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bella Hadid (@bellahadid) στις Αύγ 1, 2016, 3:35μμ PDT

Για να μην το παρακάνετε με τα κοψίματα, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που καλό θα ήταν να ακολουθήσετε:

Ενα το καλό

Τα σκισίματα δείχνουν πολύ δέρμα, οπότε δύο σκισίματα, εκτός του ότι μπορούν να χαρακτηριστούν «δεύτερα», είναι και επικίνδυνα. Φυσικά, θα πρέπει να προσέξετε το μήκος τους, γιατί όσο πιο ψηλό, τόσο και πιο αποκαλυπτικό. Δεν θέλετε να πάθετε ότι και η Κρίσι Τέιγκεν.

Πίσω... στην κομψότητα

Ενα πολύ σέξι και παράλληλα κλασσικό σκίσιμο είναι αυτό στο πίσω μέρος του φορέματος. Ανοίγει με το περπάτημα και είναι όσο αποκαλυπτικό χρειάζεται, αρκεί να προσέξετε το μήκος του φορέματος ή της φούστας.

Η καλή σας πλευρά

Ενα σκίσιμο στο πλάι είναι πολύ πιο glamourous από αυτό στην πίσω μεριά, καθώς θυμίζει Χόλιγουντ. Βρείτε ποια είναι η καλή σας πλευρά και δείξτε εκείνο το πόδι που είναι καλύτερο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bella Hadid (@bellahadid) στις Σεπ 6, 2016, 7:22μμ PDT

Μάτια μπροστά για ευελιξία

Ενα μακρύ φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, όπως αυτό της Βικτώρια Μπέκαμ, θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα. Αν το προτιμήσετε αποφύγετε τα πολύ φωτεινά χρώματα και επιλέξτε πιο γήινους τόνους.

V for Victory

Αν επιμένετε να βάλετε, όμως, ρούχο που έχει σκίσιμο στη μέση, τότε κάντε το σωστά και όταν το δοκιμάσετε περπατήστε, καθίστε για να δείτε πώς κινείται. Θυμηθείτε πως ένα τέτοιο σκίσιμο αποκαλύπτει το εσωτερικό μέρος των ποδιών σας, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικές.